Κωνσταντίνα: Το αιχμηρό σχόλιο για την αποχώρησή της από το Dancing

17:16 28/10/2013 - Πηγή: TVNea
Η Κωνσταντίνα βρέθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της από το Dancing With The Stars.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει - μεταξύ άλλων - και ένα αιχμηρό σχόλιο για τους συμπαίκτες της στο χορευτικό show: «Όταν μπαίνεις σε ένα παιχνίδι που έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, δεν είσαι επαγγελματίας χορευτής και απλά περιμένεις
τη σειρά σου. Είχα τόσες πιθανότητες να αποχωρήσω όσο οι μισοί συμμετέχοντες».

Ωστόσο στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι χόρεψα καλά. Φαίνεται ότι δεν παίζει ρόλο η προσπάθεια που κάνεις στο παιχνίδι, αλλά το πόσο καλά ξέρεις να χορεύεις πριν μπεις στο παιχνίδι. Αυτό έχω καταλάβει».

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν με αυτό που λέει αναφέρεται στην Ευαγγελία Αραβανή, που στο παρελθόν έχει διδάξει σε σχολή χορού, με εκείνη να αποφεύγει να απαντήσει ευθέως: «Κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους δεν είχαν καθόλου επαφή με τον χορό και κάποιοι είχαν [...] Εγώ είχα ίσες πιθανότητες με αυτούς που δεν ήξεραν απο χορό να αποχωρήσω» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια, ενώ όταν ο 44χρονος οικοδεσπότης της εκπομπής χαρακτήρισε την Ευαγγελία Αραβανή ως φαβορί, εκείνη σχολίασε: «Άμα είσαι επαγγελματίας, φυσικά και είσαι φαβορί».
Keywords
Τυχαία Θέματα