Κλαίγαμε από τα γέλια!

19:15 7/5/2015 - Πηγή: TVNea
Η Κλέλια Πανταζή και η Τέτα Καμπουρέλη διασκέδασαν παίζοντας στο «Ελλάδα σ' αγαπώ» και περιγράφουν τις... δοκιμασίες που πέρασαν.

Με κεφι, χορο, τραγούδια, ερωτήσεις γνώσεων, έναν «κρυφό» καλεσμένο-έκπληξη και κυρίως «μυρωδιά» Ελλάδας υποδέχεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου τους παίχτες στο τρίτο επεισόδιο του νέου τηλεπαιχνιδιού του MEGA
«Ελλάδα σ' αγαπώ», που θα δούμε το Σάββατο. Μαζί με τους αρχηγούς των δύο αντίπαλων ομάδων, τον Σωτήρη Καλυβάτση και τον Σάββα Πούμπουρα, 20άρηδες, 30άρηδες αλλά και 40άρηδες ενώνουν τις δυνάμεις τους, βάζουν τα δυνατά τους και με κοινό παρονομαστή το γέλιο προσπαθούν να ανταποκριθούν στις... δοκιμασίες.
Κλαίγαμε από τα γέλια!

«Είναι μια ενδιαφέρουσα εκπομπή γιατί μέσα από παιχνίδια μαθαίνεις πολλά για τη χώρα σου» λέει στο «TV Εθνος», η Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή, η οποία συμμετέχει στο παιχνίδι με την ομάδα του Σάββα Πούμπουρα μαζί με τους ηθοποιούς Κώστα Σόμερ και Γιάννη Χατζηγεωργίου. «Μου δόθηκε η ευκαιρία να μάθω και εγώ πράγματα που δεν ήξερα, όπως π.χ. τι προϊόντα παράγει μια περιοχή». Οι γνώσεις της στη γεωγραφία τη βοήθησαν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. « Πήγα πολύ καλά στο παιχνίδι με τη λίστα όπου έπρεπε να βρούμε ποτάμια της Ελλάδας. Επίσης έκλαιγα από τα γέλια, με την ενότητα που ονομάζεται «Σπασμένο τηλέφωνο». Ουσιαστικά πρέπει να διηγηθεί μια ιστορία ο ένας παίκτης στον επόμενο και μέχρι να φτάσει στην Ντορέττα καταλήγει να είναι εντελώς διαφορετική», προσθέτει.

Στο νέο τηλεπαιχνίδι κάθε λογής ερωτήσεις που αφορούν την Ελλάδα περιμένουν απαντήσεις. Οι κατηγορίες είναι πολλές: γεωγραφία, κινηματογράφος, τηλεόραση, ορθογραφία, μουσική, γευσιγνωσία, τοπικές διάλεκτοι κ.ά.

Η Τέτα Καμπουρέλη, που έγινε γνωστή μέσα από τη στήλη που διατηρεί στην πρωινή εκπομπή του MEGA αλλά και από τη συμμετοχή της πέρυσι στο «Just the 2 of us», πήρε μέρος στο παιχνίδι με την ομάδα του Σωτήρη Καλυβάτση μαζί με την τραγουδίστρια των «Otherview» Ελενα Τσαγκρινού και τον ηθοποιό Ζήση Ρούμπο. Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη από το «Ελλάδα σ' αγαπώ». «Μου άρεσε το παιχνίδι με τα τραγούδια. Ακούς τη μουσική και πρέπει να βρεις το τραγούδι», μας εξηγεί.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα