Κίνδυνος να μη βγει ποτέ στον αέρα...

18:44 26/9/2019 - Πηγή: TVNea

Δεν τον θέλει φέτος τον Αλέξανδρο Ρήγα κι αυτό γιατί πάνω που είχε ανακοινωθεί η πρεμιέρα της νέας σειράς του “Room service πλιζ” η σειρά του ΣΚΑΪ φαίνεται πως δεν θα βγει ποτέ στον αέρα.

Αν και είναι η πρώτη φορά που ο σενραιογράφος των επιτυχιών έχει στα χέρια του τα σενάρια όλων των επεισοδίων ολοκληρωμένα, υπάρχουν θέματα με την παραγωγή και όχι μόνο που δεν επιτρέπουν την ολοκλήρωση της σειράς. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ακυρώθηκαν τα γυρίσματα που έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι και τα οποία
δεν είναι ικανά ούτε για τα δυο πρώτα επεισόδια, αφού λέγεται ότι υπάρχει θέμα με τα εσωτερικά πλάνα αφού δεν είναι καν έτοιμο το πλατό. Μάλιστα, πέρα από το τρέιλερ που σίγουρα δεν συγκέντρωσε και τις καλύτερες εντυπώσεις, ο ΣΚΑΪ δεν έχει καταφέρει να δει ολοκληρωμένο επεισόδιο ούτε καν σκηνή.

Πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν από την αρχή οικονομικά θέματα καθώς το μπάτζετ είναι πολύ περιορισμένο. Από την προηγούμενη εβδομάδα που τα γυρίσματα σταμάτησαν ο Αλέξανδρος Ρήγας ο οποίος το καλοκαίρι είχε μια νέα περιπέτεια με την υγεία του, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δυο πλευρές. Μάλιστα ο ιδιος για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτή τη δουλειά επινοικίασε το θέατρο Ριάλτο. Ωστοσο, οι καλά γνωρίζοντες θεωρούν ότι η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη και η σειρά δύσκολα θα πραγματοποιηθεί. Αρα ο ΣΚΑΪ μένει με δυο σειρές το “Λόγω τιμής”, αλλά και το “Θα γίνει της πολυκατοικίας” με την τελευταία μάλιστα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στους πίνακες τηλεθέασης.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλουhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα