Κέλλυ Σακάκου:«Ξυπνάω τη νοσταλγία στους τηλεθεατές!»

14:30 20/1/2013 - Πηγή: TVNea
Ένα πρόσωπο έκπληξη επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από την καμπάνια του Mega "Γίνε καναλάρχης για μία ημέρα".
Είναι η παλαιά αγαπημένη παρουσιάστρια της ΕΡΤ Κέλλυ Σακάκου που μίλησε στο "Καρφί" για το πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία:
Είχα ενδοιασμούς να το κάνω. Έχω φύγει τόσο καιρό από την τηλεόραση και δεν ήξερα πως θα με δει ο κόσμος... Ξέρετε, στους περισσότερους θυμίζω τα νιάτα τους, την καλύτερη εποχή της ζωής τους, ξυπνάω τη νοσταλγία του παρελθόντος... Τελικά έγινε πολλή
καλή δουλειά, δεν χρειάστηκε να κάνω “λίφτινγκ” (γέλια) αν και, πρέπει να σας πω, ότι απομακρύνομαι από την τηλεόραση μόλις παίζει το σποτ... Νιώθω περίεργα που είμαι ξανά στην τηλεόραση.

Στο σπότ φαίνεστε να διαβάζετε την ανακοίνωση από ένα χαρτί μπροστά σας...
Ήταν ένα σκηνοθετικό εύρημα ώστε να παραπέμψουμε στην εποχή της ΕΡΤ, όταν δεν υπήρχε “οτο κιου” και όλος αυτός ο σύγχρονος εξοπλισμός.

Τι παρακολουθείτε σήμερα στην τηλεόραση;
Παρακολουθώ πρόσωπα και όχι εκπομπές. Βλέπω την λατρεμένη μου παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά την οποία αγαπώ τόσο πολύ καθώς είναι εκπληκτικός άνθρωπος και θέλω να βλέπω την εξέλιξή της. Βλέπω την Μαρία Ηλιάκη που αγαπώ επίσης πολύ, τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον Γιώργο Παπαδάκη που θεωρώ ότι έχει εκπληκτικό τηλεοπτικό ρυθμό ενώ στις ειδήσεις λατρεύω να βλέπω τον Γιάννη Πρετεντέρη. Μιλάει τέλεια ελληνικά χωρίς “εεε...”, “οοο...”, “ηηη...” και έχει έναν φορμαρισμένο λόγο που σε καθηλώνει. Έχω μεγάλη ευαισθησία για την ελληνική γλώσσα.

Σκέφτεστε να επιστρέψετε στην τηλεόραση, ίσως σε κάποια εκπομπή;
Όχι, σε καμία περίπτωση. Έχω κάνει πολύ τηλεόραση και έχω χορτάσει.

Η γνώμη σας για την τηλεόραση σήμερα;
Η τηλεόραση είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας και όταν οι Έλληνες περνούν κρίση, περνάει κι αυτή. Είναι πολύ στενάχωρο που ικανότατοι άνθρωποι της τηλεόρασης είναι σήμερα χωρίς δουλειά αλλά επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος πιστεύω ότι σε δύο χρόνια θα βγούμε από την κρίση. Και θα είμαστε πιο δυνατοί!

πηγή:Καρφί
Keywords
Τυχαία Θέματα