Κατηγορείται για επίθεση εναντίον γυναίκας οδηγού ο Μάθιου Φοξ

12:27 1/9/2011 - Πηγή: TVNea
Σε περιπέτειες φαίνεται πως μπήκε ο Μάθιου Φοξ στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όταν το Σάββατο κρατήθηκε από τις τοπικές αστυνομικές αρχές κατηγορούμενος πως επιτέθηκε σε γυναίκα οδηγό λεωφορείου.

Δεν επρόκειτο για ένα κοινό αστικό λεωφορείο, αλλά για μισθωμένο λεωφορείο και όταν ο πρωταγωνιστής του Lost προσπάθησε να μπει σε αυτό, δέχθηκε την παρατήρηση της οδηγού, καθώς εκείνη του επεσήμανε πως δεν ήταν γραμμένος στη  λίστα των επιβατών. Ο ηθοποιός, όμως,
φαίνεται πως αγνόησε τις υποδείξεις και συνέχισε την πορεία του προς το εσωτερικό του οχήματος και όταν εκείνη προσπάθησε να τον σταματήσει, τότε δέχθηκε τη γροθιά του ηθοποιού. Ένας εκτός υπηρεσίας αξιωματικός αρχικά πέρασε χειροπέδες στον Φοξ, ενώ στη συνέχεια, η αστυνομία τον μετέφερε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου και τον έθεσε υπό κράτηση. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κλίβελαντ επιβεβαίωσε πως ο ηθοποιός «κρατήθηκε, αλλά δεν υπήρξε σύλληψη». Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, η γυναίκα ανταπέδωσε τη μπουνιά, αφήνοντας τον Φοξ με ένα πρησμένο ματωμένο χείλος. Από την άλλη, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δεν έχει μέχρι στιγμής προβεί σε κανένα σχόλιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα