Κατέθεσε αγωγή κατά του Λιάγκα ο Παναθηναϊκός

14:20 25/10/2012 - Πηγή: TVNea
Αγωγή εναντίον του Γιώργου Λιάγκα κατέθεσαν την Τετάρτη οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο δημοσιογράφος στις 27 Σεπτεμβρίου είχε προβεί σε ειρωνικό σχόλιο κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και παρά τη δημόσια συγγνώμη του, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να κινηθούν δικαστικά εναντίον
του.
Πιο συγκεκριμένα ο Λιάγκας, σχολιάζοντας τη διαφήμιση οίκου ανοχής σε ομάδα που αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα της Λάρισας, τόνισε ότι αυτή η χορηγία θα ταίριαζε στον Παναθηναϊκό, που είναι «αγωνιστικά μπουρδέλο».
Αυτό λοιπόν το σχόλιο έκανε έξαλλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που παρά τη δήλωση του Λιάγκα, μέσω της οποίας είχε διατρανώσει ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλλει την ομάδα, αποφάσισαν να καταθέσουν αγωγή εναντίον του.
Στη δήλωση μεταμέλειας που είχε κάνει ο δημοσιογράφος μέσω του twitter, ανέφερε: «Σέβομαι την ιστορία του Παναθηναϊκού όπως και κάθε ομάδας. Το ραδιοφωνικό μου σχόλιο είχε να κάνει με τα γενικότερα χάλια του πρωταθλήματος. Το έχω κάνει και για τον Ολυμπιακό και άλλες ομάδες.
Λυπάμαι αν ένα αστείο, γιατί περί τέτοιου πρόκειται, δημιούργησε αναστάτωση. Θεωρώ το ποδόσφαιρο ψυχαγωγία και ως τέτοιο το αντιμετωπίζω. Λυπάμαι και πάλι αν άθελά μου έθιξα τους φίλους του Παναθηναϊκού ή άλλων ομάδων».

Μη χάσεις σήμερα στις 6:45 ενα Τηλεκοντρολ που θα συζητηθεί ...http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Αναζητήσεις
δηλωση λιαγκα για παο
Τυχαία Θέματα