Κατερίνα Ζαρίφη : Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της και τον θάνατο του πατέρα της

20:01 3/10/2014 - Πηγή: TVNea
Η Κατερίνα Ζαρίφη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και μίλησε για τoν χαμό του πατέρα της, τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τη σχέση της με τον σύντροφό της.

Σχετικά με τη συνέχιση της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη, η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Τώρα πια έχει γίνει σχέση ζωής και με τη... βούλα. Η πιο σταθερή μου σχέση, υπολογίζοντας και αυτές με τους συντρόφους μου, είναι με την Ελένη Μενεγάκη», ενώ συμπλήρωσε: «Μαζευτήκαμε με την Ελένη τον Μάιο, είπαμε ότι συνεχίζουμε όπως είμαστε ως παρέα και έτσι απλά έγινε η ανανέωση (της συνεργασίας). Και ξέρεις τι είπα στον εαυτό μου; Όπου περνώ καλά, να μένω. Στην εκπομπή είμαστε πια ομάδα – οικογένεια».

Πόσο την επηρέασε ο θάνατος του πατέρα της; Η Κατερίνα Ζαρίφη εξομολογήθηκε: «Ο θάνατός του ήταν το πιο ισχυρό σοκ που έχω δεχθεί στη ζωή μου. Με την ασθένειά του πολέμησα πάρα πολύ, πίστεψα κάποια στιγμή ότι θα το νικήσω, ότι θα το νικούσαμε. Και όταν δεν έγινε αυτό, ήταν σαν να άλλαξε όλο το σύμπαν γύρω μου. Τότε κατάλαβα πόσο τρωτοί είμαστε ως άνθρωποι». Πάνω στο ίδιο θέμα, συνέχισε: «Το πολεμήσαμε σχεδόν για πέντε μήνες, αλλά είχαμε μεγάλες προσδοκίες από αυτόν τον αγώνα, καθώς οι γιατροί μάς έλεγαν ότι πήγαινε πολύ καλά., Είχε νικήσει τον καρκίνο, αλλά τελικά δεν άντεξε η καρδιά του».

Πώς αντιμετώπισε η ίδια την εξέλιξη αυτή; «Μετά τον θάνατό του, για 20 μέρες δεν λειτουργούσα. Ήμουν σαν φυτό. Κοιτούσα απλά το ταβάνι. Έτσι όμως έπρεπε να το ζήσω. Τώρα είμαι στην κυριολεξία πια πάνω από τη μαμά και την αδελφή μου. Κάποιο έπρεπε να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Έτσι ακριβώς το είδα».

Τέλος, αναφερόμενη στον σύντροφό της, η Κατερίνα Ζαρίφη δήλωσε: «Αυτή η σχέση είναι κάρμα. Του λέω συχνά “αν ακούσεις τη νύχτα ένα τακ-τακ, μην τρομάξεις, θα είμαι εγώ που θα σου φτιάχνω τον ανδριάντα”. Είναι ήρωας. Μου στάθηκε πολύ σε όλα. Τόσο πέρυσι όταν έκανα τις δύο επεμβάσεις στον αυχένα και στη χολή, όσο και στην περιπέτεια με τον πατέρα μου. Σε αυτή την περιπέτεια μάλιστα του είχα πει: “Θα σε καταλάβω, αν θελήσεις να φύγεις”. Έμεινε όμως», ενώ για το ενδεχόμενο του γάμου σχολίασε: «Τώρα πια με τον Γιάννη και όσα έχουμε περάσει τα τέσσερα τελευταία χρόνια, είναι σαν να είμαστε παντρεμένοι. [...] Δεν είμαι εγώ για Frank Sinatra, τελετές και όλα αυτά. Αντιδρά το DNA μου. Να κλείσουμε μετά ένα μπαρ και να διασκεδάσουμε με τους φίλους μας, ναι, το καταλαβαίνω. Και όντως θα γίνει στα ξαφνικά, χωρίς πρόγραμμα».

Τέλος, σχετικά με την πιθανότητα της απόκτησης ενός παιδιού, είπε: «Είναι νωρίς λόγω της κατάστασης. Αν ερχόταν, βεβαίως και θα το κρατούσαμε. Δεν το προγραμματίζουμε όμως. Θέλουμε να φύγει λίγο το “μαύρο” από πάνω μας αυτή την εποχή. Όταν περάσουμε στο... γκρι, το συζητάμε».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα