Κατερίνα Στικούδη: Όσα είπε στην εκπομπή "Μίλα''!

12:36 14/10/2011 - Πηγή: TVNea
Την Κατερίνα Στικούδη φιλοξένησε η εκπομπή ''Μίλα'' με την Τατιάνα Στεφανίδου και τις φίλες της. Η 26 ετων σήμερα καλλονή, που έχει ασχοληθεί και με το μοντελινγκ και με την υποκριτική και με την τηλεπαρουσίαση αλλά και με το τραγούδι εξομολογήθηκε αρκετά πράγματα στην απογευματινή εκπομπή του STAR
Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων μίλησε για τον εαυτό της ως παρουσία και χαρακτήρας, για τον τύπο άντρα που την ελκύει, πώς τον φλερτάρει, αν έχει απατήσει, αλλά και αν έχει πέσει ποτέ θύμα κακοποίησης από σύντροφό της: «Έχει τύχει κάποια στιγμή να υπάρχει μια έντονη φάση, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που τα δέχομαι αυτά. Εντάξει, είναι φυσιολογικό να μην τα βρίσκεις σε όλα και να μην είναι μια ευθεία γραμμή η σχέση. Έχει σκαμπανεβάσματα. Αλλά πιστεύω ότι αν ο άντρας σε χτυπήσει ή σου φερθεί τόσο άσχημα, δεν νομίζω ότι σε σέβεται, ούτε σε αγαπάει». Ξεκαθάρισε βέβαια...
πως ένας σύντροφός της δεν την είχε χτυπήσει, αλλά ταρακουνήσει απλά και το περιστατικό συνέβη πριν από δυο χρόνια: «Έφυγα. Αλλά γενικά μπορεί να εξαφανιστώ, να πω απλά τέλος και να μη με δει ποτέ ξανά στη ζωή του. Είμαι απόλυτη δηλαδή. Κάνω συμβιβασμούς για την αγάπη και δεν είναι εύκολο πράγμα. Θέλει να παλεύεις, να κάνεις κι εσύ πίσω, να τον αγαπάς και να τον εκτιμάς τον άλλον. Αλλά αν δεν υπάρχει σεβασμός και χάνεις τη μπάλα από τόσο νωρίς, ποιος ξέρει τι θα γίνει πιο μετά;» είπε η Κατερίνα. 
Οσο για το αν η ιδια έχει απατήσει ποτέ τον σύντροφο της: «Προσπαθώ να μην κάνω πράγματα που δεν μου αρέσουν και δεν θέλω να μου κάνουν. Μου έχει τύχει να έχω κάνει μια γνωριμία χωρίς να την έχω προχωρήσει, ενώ είχα σχέση. Ωστόσο, δεν μου αρέσουν τα παράλληλα πράγματα. Δεν μπορώ να έχω πράγματα που να κρύβω. Θέλω να είμαι ανοιχτή». Η απόψη της για το σεξ στο πρώτο κιόλας βράδυ είναι αρνητική διότι θέλει να τον ζορίσει τον άλλο !
  Ποιος όμως είναι ο ιδανικός άνδρας γι αυτήν; Η ίδια δηλώνει με σιγουριά: « Ο ιδανικός άντρας για εμενα είναι αυτός που θα έχει υπομονή. Συνήθως για να με φλερτάρουν πρέπει εγώ να δώσω το πράσινο φως. Θα του ρίξω ένα βλέμμα. Αν δεν το καταλάβει και είναι χαζός, δεν φταίω εγώ. Οι σημερινοί όμως άντρες, φοβούνται και δεν φλερτάρουν πια μα πιστεύω ότι άντρες με πυγμή υπάρχουν. Αρκεί, βέβαια, κι εμείς να τους αφήσουμε να δείξουν τον ανδρισμό τους!».
Η Κατερίνα εκτός των άλλων προσόντων που διαθέτει έχει και αυτογνωσία, κάνει την αυτοκριτική της όπως δήλωσε και είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι γκρινιάρα, το έχω καταλάβει!». 
Και τέλος, σχετικά με την εμφάνιση της θεωρεί οτι  μερικές φορές δεν νιώθει καλά με την εμφάνισή της. Αλλά γενικά είναι καλά. Και το εξήγησε αυτό διότι πολλοί βλέπουν ένα ωραίο σώμα και μένουν εκεί: «Δεν είναι έτσι, το δουλεύεις το σώμα σου. Κάνεις γυμναστική, διατροφή…δεν έρχονται έτσι αυτά».


Keywords
Τυχαία Θέματα