Κατερίνα Καινούργιου:Ενοχλήθηκε από το σχόλιο του Ουγγαρέζου στον αέρα του SPATA LIVE

13:45 11/3/2016 - Πηγή: TVNea

Τόσο στην εκπομπή της όσο και σε τηλεοπτικές δηλώσεις το βράδυ της Τρίτης, η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να τονίσει πόσο στεναχωρήθηκε από το πρόωρο φινάλε του ''Spata Live'' συμπληρώνοντας ότι θεωρεί τον Δημήτρη Ουγγαρέζο φίλο της- για του λόγου το ασφαλές, η ίδια ήταν που τον ζητούσε επίμονα για συμπαρουσιαστή της από το καλοκαίρι κιόλας, αλλά το κανάλι προτίμησε φέτος να επενδύσει στους "comedians" (Χριστοφορίδη, Βαγιάτα, Φισφή, Ρούμπο) με αποτελέσματα... αμφιλεγόμενα.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι
η Κατερίνα είχε ενοχληθεί πολύ όταν ο Δημήτρης είπε στον ''αέρα'' ότι η εκπομπή του κόβεται αν και σημείωνε καλύτερες επιδόσεις από τον ομοειδή ανταγωνισμό. Αν και ο Δημήτρης δεν έλεγε ψέματα, εκείνη θεώρησε ότι η φράση αυτή ήταν ατυχής- αν και αρκετοί συμφώνησαν μαζί της, προσωπικά δικαιολογώ τον Ουγγαρέζο καθώς είχε νιώσει την ανάγκη να υπερασπιστεί την ομάδα του και το αδικημένο προϊόν του, που κι αυτό,όπως και το "Λόγω TiViς" ,είχε δεχτεί αρκετά επικριτικά σχόλια από την αρχή της σεζόν, την ίδια στιγμή που, τη μάχη της απογευματινής ζώνης κέρδιζαν με ευκολία εκπομπές μαγειρικής και κοινωνικής επικαιρότητας. Το παρασκήνιο πάντως είναι ακόμη πιο φλύαρο, αλλά δεν υπάρχει λόγος να επεκταθούμε, αφού ό,τι (δεν) έγινε, έγινε. Πάντως και ο Δημήτρης από την μεριά του λέγεται ότι έχει κάποια -δικαιολογημένα;ποιος ξέρει!- παράπονα από την Κατερίνα .

Το πρόβλημα με το "Λόγω TiVis"- επειδή το έζησα κιόλας για λίγο από μέσα- ήταν η μη σύμπνοια των απόψεων ανάμεσα στη διεύθυνση ψυχαγωγικού, την αρχισυνταξία και την παρουσιάστρια, η οποία, από την αρχή κιόλας, έκανε -έξυπνα- ένα βήμα πίσω και άφησε άλλους να πάρουν την ευθύνη (ας προσθέσουμε στην προβληματική εξίσωση και το σκηνικό της εκπομπής που θυμίζει περισσότερο τηλεπαιχνίδι). Η Καινούργιου πάντως παραμένει ένα ισχυρό κεφάλαιο για το κανάλι και σοφά έχει τη στήριξη όλων καθώς είναι ένα άκρως εμπορικό πρόσωπο που "τα φέρνει" ,όπως λένε στην τηλεοπτική πιάτσα, και θα μπορούσε μελλοντικά να αξιοποιηθεί και σε άλλα, πιο "πρωινά" πόστα.

Όσο για τη σχέση της με τον -ταλαντούχο κατά τη γνώμη μου- Δημήτρη, αυτή μετράει πολλά χρόνια και σίγουρα δεν έχει τελειώσει οριστικά- εξάλλου την εποχή που έκαναν το πρώτο τους μεγάλο τηλεοπτικό βήμα στο πρωινό του Mega, οι δυο τους είχαν συμμαχήσει τότε απέναντι στο δίδυμο Νίκου Παπαδάκη- Μαρίας Αραμπατζή, με τη Δούκισσα Νομικού να κρατάει Ελβετική στάση ουδετερότητας. Από τότε βέβαια, πέρασαν πολλά χρόνια, ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του, αλλά η Κατερίνα και ο Δημήτρης κρατούσαν πάντα επαφές και μιλούσε πάντα με καλά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Επειδή όμως η τηλεοπτική αγορά είναι πολύ μικρή και τα έχουμε δει όλα κατά καιρούς, καθόλου δεν αποκλείεται να τους δούμε ξανά στο μέλλον μπροστά στην ίδια κάμερα, αφού η χημεία τους είναι δεδομένη, με την Κατερίνα να προσελκύει το γυναικείο κοινό και τον Δημήτρη το αντρικό.

Νίκος Γεωργιάδης στο ENTERTV.GRhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα