Κατερίνα Καινούργιου: Παίρνει πάνω της το "Δέστε τους"; Πιθανότερο να κάνει παρέα στην Τσολάκη..

15:05 27/1/2014 - Πηγή: TVNea
Η συμπαθής παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή "Δέστε τους". Αφορμή στάθηκαν τα κατά καιρούς άστοχα σχόλια του Νίκου Μουτσινά. Συγκεκριμένα, είπε ανάμεσα σε άλλα:

«Κατ' αρχάς, νιώθω πολύ τυχερή που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Το "Δέστε Τους" είναι για μένα η πιο επιτυχημένη μου τηλεοπτική δουλειά. Από κει και πέρα, ο Νίκος μίλησε για τον εαυτό του και είπε ότι ίσως έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εκείνον. Ο Νίκος με έφερε στην εκπομπή και σίγουρα αν αποχωρήσει η εκπομπή
δεν θα είναι η ίδια, όμως δεν μπορώ να σου πω ότι θα πάψει και να υπάρχει. Αυτό είναι θέμα του καναλιού και εφόσον οι υπόλοιποι θέλουμε να το συνεχίσουμε, είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί. Προσωπικά, έχω φτάσει σε ένα σημείο που πιστεύω στον εαυτό μου και πατάω γερά στα πόδια μου, οπότε πολύ δύσκολα νιώθω ανασφάλεια."

Αυτό που γεννά εύλογα ερωτήματα είναι το κατά πόσο πιστεύει στα αλήθεια τα όσα λέει. Σαφέστατα και αν το κανάλι το επιθυμεί, η συγκεκριμένη εκπομπή θα εξακολουθήσει να υφίσταται ακόμα και αν αποχωρήσει ο Νίκος Μουτσινάς. Μόνο, που δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο, αφού το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Επίσης, δεν είναι ακόμα σίγουρο το κατά πόσο ο Νίκος Μουτσινάς θα επιμείνει στην απόφασή του να φύγει από την εκπομπή. Εάν και εφόσον το βραδινό " Νικ Ο Κλοκ" συνεχίζει τη μέτρια πορεία του, τότε ποιο θα είναι το τηλεοπτικό του σωσίβιο; Μάλλον δεν θα τον συνέφερε να αφήσει την επιτυχία και να δοκιμαστεί σε κάτι άλλο αυτόνομα. Γιατί όσο και να τον στηρίζουν κάποιοι ιθύνοντες, εκ του αποτελέσματος κρίνεται και αυτός. Και αυτή τη στιγμή το "Νικ Ο Κλοκ" υπάρχει λόγω του "Δέστε τους".

Το σημαντικό φυσικά είναι ότι η Κατερίνα Καινούργιου πιστέυει στον εαυτό της. Δυστυχώς, όμως δεν αρκεί. Κακά τα ψέματα, αν φύγει ο Μουτσινάς από το "Δέστε τους" δύσκολα θα συνεχίσει και εκείνη στην εκπομπή. Είναι πιθανότερο να κάνει παρέα στην εξίσου ταλαντούχα και ανερχόμενη Ελένη Τσολάκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα