Καλομοίρα: τα δάκρυα για τα δίδυμα, η κακή ψυχολογία και η στήριξη από την οικογένεια!

17:31 21/4/2013 - Πηγή: TVNea
Μπορεί η Καλομοίρα να είναι σήμερα μια τρισευτυχισμένη μητέρα, χρειάστηκε όμως να περάσει μία δύσκολη δοκιμασία μετά τη γέννηση των διδύμων της που την καταρράκωσε ψυχολογικά. Ήταν λίγο μετά τη γέννα, όταν η Καλομοίρα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έπρεπε να γυρίσει σπίτι. Τα μωρά, ωστόσο, επειδή γεννήθηκαν πρόωρα, έπρεπε να μείνουν λίγο ακόμη υπό την επίβλεψη των γιατρών.

"Ήταν πολύ δύσκολο όταν έφυγα από το νοσοκομείο και δεν μπορούσα να τους πάρω μαζί μου στο σπίτι" παραδέχεται στη Real η γνωστή
τραγουδίστρια και προσθέτει: "Έκλαψα πολύ την πρώτη εβδομάδα και ήμουν άσχημα ψυχολογικά, μέχρι που κατάφερα τελικά να πάρω τον Δημήτρη στο σπίτι. Μία εβδομάδα μετά, κατάφερα να πάρω και το Νίκο και τότε ήταν που ένιωσα ολοκληρωμένη."

Η Καλομοίρα γνωρίζει, βέβαια, πως, παρά την ομορφιά της, η μητρότητα συνεπάγεται και πολλές δυσκολίες και πως τα γονεϊκά βάρη την περιμένουν. "Φαντάζομαι ότι θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο καθώς περνάει ο καιρός. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα χωρίς τη βοήθεια της μητέρας μου, της πεθεράς μου και του Γιώργου. Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις συγχρόνως δύο παιδιά, αλλά την ίδια στιγμή αξίζει και πάρα πολύ." αναφέρει χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα