Καλοκαίρι στην ΕΡΤ με τις σειρές που αγαπήσαμε

13:00 5/7/2023 - Πηγή: TVNea



Η ΕΡΤ είναι κοντά μας και το καλοκαίρι με σειρές που αγαπήσαμε. Καθημερινά από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα η ΕΡΤ1 προσφέρει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν σε επανάληψη τις σειρές που άφησαν το αποτύπωμά τους στην τηλεόραση. Γέλιο, συγκίνηση, αναμνήσεις και πολλή μουσική θα μας κρατήσουν συντροφιά ολόκληρο το καλοκαίρι
από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ.
Στις 18:00, θα απολαύσουμε την κωμική οικογενειακή σειρά «Ζακέτα να πάρεις» με κεντρικό θέμα την πολυσυζητημένη σχέση μάνας-γιου, και πρωταγωνίστριες τις απολαυστικές Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη.
Στις 19:00, θα ζήσουμε «Τα καλύτερά μας χρόνια», τα πιο νοσταλγικά, αθώα και συναρπαστικά, μέσα από τις περιπέτειες της οικογένειας των Αντωνόπουλων, με πρωταγωνιστές τους Μελέτη Ηλία και Κατερίνα Παπουτσάκη, Δημήτρη Καπουράνη, Εριφύλη Κιτζόγλου, Δημήτρη Σέρφα, Ερρίκο Λίτση, Τζένη Θεωνά, Μιχάλη Οικονόμου κ.ά.
Στις 22:00, η κωμική σειρά «Η τούρτα της μαμάς», σε σενάριο-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου παρακολουθεί τις ιστορίες μιας μεσοαστικής οικογένειας στην Αθήνα του 2020. Απολαυστικοί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Κώστας Κόκλας, Καίτη Κωνσταντίνου, Λυδία Φωτοπούλου, Θάνος Λέκκας, Πάρις Θωμόπουλος, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Ιωάννα Πηλιχού, Αλέξανδρος Ρήγας, Χρύσα Ρώπα, Μαρία Γεωργιάδου κ.ά.
Στις 23:00, η ανατρεπτική ψυχολογική σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, ανάμεσά τους οι Σπύρος Παπαδόπουλος Έμιλυ Κολιανδρή, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Δημήτρης Καπετανάκος. Η σκηνοθεσία των Αλέξανδρο Πανταζούδη και Αλέκου Κυράνη και σε πρωτότυπο σενάριο του βραβευμένου συγγραφέα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, Γιάννη Σκαραγκά.
Στις 24:00, μας καληνυχτίζει η μουσική ανατρεπτική κωμωδία «Τα Νούμερα», που έχει βασιστεί σε πρωτότυπη ιδέα των Φοίβου Δεληβοριά – Σπύρου Κρίμπαλη και σκηνοθετεί ο Γρηγόρης Καραντινάκης. Ένας τραγουδοποιός και ο αλλοπρόσαλλος θίασός του, βάζουν στόχο να αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα, τη «Μάντρα» του Αττίκ.Πηγή: tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα