Καλεσμένος «Στα Άκρα» ο Lolek

12:15 30/4/2011 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στα Άκρα» της Βίκυς Φλέσσα ήταν εχθές, Παρασκευή, ο τραγουδοποιός Γιάννης Αναγνωστάτος, γνωστός ως Lolek. Ο (διόλου καρτουνίστικος) 29χρονος καλλιτέχνης, που είναι ένα απ' τα γνωστότερα ονόματα της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής, μίλησε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη για τη δουλειά του, καθώς και για την πρώτη του εμπειρία ζωντανού τραγουδιού στη σκηνή και πώς ένοιωσε. Συν τοις άλλοις...
εκμυστηρεύθηκε ότι θεωρεί τον εαυτό του φάλτσο στο τραγούδι και χωρίς καλή φωνή.

Έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος
μηχανικός και δεν έχει την καλύτερη εμπειρία από το χώρο. Έτσι, παρ' ότι θεωρεί ότι η μουσική δεν προσφέρει μία άνετη ζωή, αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτήν προς το παρόν.

Έχει κυκλοφορήσει έναν αγγλόφωνο δίσκο με τον τίτλο «Alone» το 2009, έχοντας ως κύριο συστατικό τη μελαγχολία και τον ροκ ήχο. Φέτος, στις 2 Μαΐου θα κυκλοφορήσει τον αποκλειστικά ελληνόφωνο δίσκο «Αχινός».

Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο Έλληνα καλλιτέχνη, ο οποίος έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης, μιας και τα όποια βήματα έχει κάνει μέχρι στιγμής στη δισκογραφία, τα έχει κάνει δειλά, έχοντας την καλή πρόθεση και την όρεξη ως όπλα. Προσωπικά τον θεωρώ έναν από τους τραγουδοποιούς που στο (εγγύς) μέλλον θα γράψουν ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.


Η εκπομπή «Στα Άκρα» έχει κάνει μία δυναμική επιστροφή στον αέρα της Νέας Ελληνικής Τηλεόρασης, με τις πρώτες 2 εκπομπές να φιλοξενούν τον ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλο και τώρα έναν νέο καλλιτέχνη. Αναμένουμε στη συνέχεια και περισσότερες αξιόλογες εκπομπές σαν αυτήν, από τη συχνότητα (εικόνας εύρους 16:9 πλέον, με εξαίρεση την ΕΤ3) της ΕΡΤ.
Keywords
Τυχαία Θέματα