Καλεσμένες-Φωτιά για τη Ναταλία Γερμανού!

18:16 5/11/2013 - Πηγή: TVNea
Η αρχή ήταν καλή. Οι "Άνδρες έτοιμοι για όλα" και ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Λάκη Γαβαλά έδωσαν ένα ωραίο και δυνατό ξεκίνημα στη νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Ant1. Η συνέχεια, όμως, αναμένεται ακόμη δυνατότερη και... φαρμακερή!

Όπως έγινε ήδη γνωστό, δόθηκαν τα ονόματα των επόμενων καλεσμένων της εκπομπής "Η Γερμανού ξανάρχεται" και κάθε άλλο παρά
απαρατήρητα πέρασαν από τα μάτια μας!

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου η Ναταλία Γερμανού φιλοξενεί τον κολλητό της φίλο Αλέξη Γεωργούλη, σε μία συνέντευξη "εφ' όλης της ύλης", με τις φήμες να θέλουν την παρουσιάστρια να επιφυλάσσει ουκ ολίγες εκπλήξεις στον γοητευτικό ηθοποιό.

Ωστόσο, το "κερασάκι" πρόκειται να έρθει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, όταν απέναντι από τη Ναταλία θα καθίσουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τέσσερις σιδηρές κυρίες της τηλεκριτικής! Ντέπυ Γκολεμά, Τίνα Μεσσαροπούλου, Αφροδίτη Γραμμέλη και Νάνσυ Νικολαΐδου. Οι τέσσερις αιχμηρότατες κυρίες της τηλεκριτικής θα συνομιλήσουν και θα μοιραστούν τις απόψεις τους για τα τηλεοπτικά τεκταινόμενα! Λάβετε θέσεις! Η τηλεθέαση και η αδρεναλίνη αναμένεται να χτυπήσουν κόκκινο! Πολλοί οι "άσσοι" της Ναταλίας φέτος!
Keywords
Τυχαία Θέματα