"Καλές δουλειές" έτοιμες για... λουκέτο;

17:48 2/4/2014 - Πηγή: TVNea
Δεν ξέρω εάν οι επιδόσεις των τριών πρώτων επεισοδίων είναι αρκετές για να προβλέψουν το μέλλον - ή το όποιο μέλλον! - μιας ελληνικής σειράς. Το σίγουρο όμως είναι πως, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων που έχουμε δει στο παρελθόν, μία σειρά, που έχει πάρει για τα καλά την κατηφόρα, δύσκολα ανακάμπτει στη συνέχεια.

Όσο κι αν διαφημίστηκε ευρέως από τον σταθμό, όσο κι αν το πρωταγωνιστικό όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη φαίνεται να εγγυόταν την επιτυχία, όσο κι αν η Ρένα Ρίγγα προσπάθησε να μας παρουσιάσει την ανδρική version της "Εργαζόμενης Γυναίκας", το πείραμα μάλλον δεν κρίνεται
επιτυχημένο. Με μέσο όρο 16,9% στο σύνολο και 15,9% στα δυναμικά κοινά έκλεισε το χθεσινό 3ο επεισόδιο για τις "Καλές Δουλειές" του Ant1, σκορπίζοντας προβληματισμό και ανησυχία στους συντελεστές.

Ο ανταγωνισμός ήταν ο ίδιος: το... ετοιμόρροπο "Σπίτι της Έμμας" και το "World Party" του Alpha. Ωστόσο, η σειρά του Πέτρου Φιλιππίδη έδειξε να υποχωρεί συγκριτικά με τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, προς όφελος των άλλων δύο προγραμμάτων, τα οποία παρουσίασαν σημάδια ανάκαμψης. 25,5% ο μέσος όρος για την "Έμμα" και 13,2% για το ταξιδιωτικό του Alpha, ενώ στα νεανικά κοινά ξεπέρασαν αμφότερα τον Ant1 με 25,9% και 17% αντίστοιχα. Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως ακόμα και η ξένη ταινία του Star πλησίασε απειλητικά τις "Καλές Δουλειές", αφού σημείωσε τηλεθέαση της τάξης του 13%.

Να κάνω μία πρόβλεψη; Μακάρι να διαψευστώ αλλά προβλέπω λουκέτο τον Ιούνιο
Keywords
Τυχαία Θέματα