Καλά τα νέα για την υγεία της αδερφής της Φαρμάκη

16:56 12/11/2011 - Πηγή: TVNea
Ξύπνησε χθες,η αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ και έτσι έλαβε τέλος η αγωνία της οικογένειάς της! Τα χαμόγελα επέστρεψαν στα χείλη τους μιας και η ηθοποιός έχει συνέλθει από την καταστολή! Η Γωγώ «ξύπνησε», άνοιξε τα μάτια της! Μάλιστα, η οικογένειά της τις προηγούμενες ώρες ήταν τόσο απελπισμένη που ο δικός τους άνθρωπος δεν ξυπνούσε και σκέφτονταν μέχρι και να την μεταφέρουν σε άλλο νοσοκομείο, μιας και υπάρχει ένα και μοναδικό νοσοκομείο που διαθέτει το μηχάνημα που θα εξέταζε τον εγκέφαλό της.
Η 26χρονη αδερφή της Όλγας Φαρμάκη μετά το πρώτο ουσιαστικά
μεγάλο χειρουργείο που έγινε την Τρίτη το πρωί και το οποίο πέτυχε, χάρισε χαμόγελα αισιοδοξίας στην οικογένεια και τους φίλους, αλλά στη συνέχεια η
οικογένειά της ανησύχησε, αφού μέχρι και πριν μισή ώρα η ηθοποιός δεν είχε συνέρθει από την καταστολή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Οι γιατροί από χθες σταμάτησαν την χορήγηση φαρμάκων στην Γωγώ και προσπαθούν να την βγάλουν από την καταστολή, όμως η αδερφή της Όλγας δεν ανταποκρίνονταν.
Οι γιατροί έδωσαν 48 ώρες στην Γωγώ για να «ανοίξει» τα μάτια της να το πω απλά, όπως είναι και το φυσιολογικό. Αν δεν ανταποκρίνονταν όπως έμαθα θα τη μετέφεραν σε άλλο νοσοκομείο για να της κάνουν αξονική τομογραφία , καθώς το Νίμιτς δεν διαθέτει αξονικό τομογράφο, ώστε να δουν τι φταίει ακριβώς και που είναι το πρόβλημα!
Η Γωγώ ευτυχώς άρχισε να δείχνει θετικά σημάδια, κούνησε χέρια και πόδια και πριν μισή ώρα άρχισε να συνέρχεται από την καταστολή και όλα βαίνουν καλώς!(Toυ Νάσου Γουμενίδη)


Keywords
Τυχαία Θέματα