Και όμως - Ποιός πασίγνωστος σταρ του Χόλιγουντ αρνείται ότι είναι Αλβανός ;

08:45 29/5/2013 - Πηγή: TVNea
To διαψεύδει, ενώ αναφέρει "γεννήθηκα στην Καλιφόρνια..."!

Ο ξανθός Καλιφορνέζος που καίει καρδιές σε ολόκληρο τον πλανήτη από το πρώτο κιόλας φιλμ των "Μαχητών των Δρόμων" αποκαλύπτει ότι η σύζυγός του είναι μισή Ελληνίδα και μισή Σουηδέζα. " Θεωρώ την κόρη μου μισή Ελληνίδα, η μητέρα της λέγεται Σωτηροπούλου.

Πρωταγωνιστεί στο "Fast and furious"! Ο λόγος για τον Πολ Γουόκερ!

Ο πιο hot πρωταγωνιστής του Fast & Furious Πολ Γουόκερ μιλαει αποκλειστικά στο Λονδίνο στο Γιωργο Σατσίδη και στην εκπομπή Movies
& Stars του MTV Greece που θα προβληθεί Τετάρτη βράδι στις 20.00!

"Έχω έρθει στην Αθήνα στην περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και έχω επισκεφτεί ελληνικά νησία όπως τη Μύκονο και την Σαντορίνη. Οι διακοπές μου στην Ελλάδα ήταν μαγικές!". Ο Πολ Γουόκερ μιλάει και για την καταγωγή του καθώς επίσημα το imdb αναφέρει ότι η καταγωγή είναι Αλβανική. " Δεν είμαι Αλβανός, λέει ο Πολ Γουόκερ, " γνωρίζω, ωστόσο ότι στο ιντερνετ γραφεται ότι καταγωμαι απο εκεί. Η αλήθεια όμως είναι ότι είμαι μισός Γερμανός και μισός Ιρλανδός. Γεννήθηκα βέβαια στην Καλιφόρνια.

Λάτρης του σερφ και ακαταμάχητος καρδιοκατακτητής, ο Πολ Γουόκερ στέλνει μήνυμα μέσω του MTV στις θαυμαστρίες του λέγοντας χαρακτηριστικά " I ll be back to Greece very soon!"

Πηγή: zappit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα