Κ. Γκαγκάκη: χώρισε τον Λάτσιο από την Ελένη; - τι λέει η ίδια;

17:30 11/4/2013 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Κατερίνα Γκαγκάκη και για πρώτη φορά μίλησε για την πραγματική της σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο και τον αστικό μύθο που την ακολουθεί τα τελευταία τρία χρόνια!

Βλέπεις, ο αστικός αυτός μύθος θέλει την Γκαγκάκη να είναι η "πέτρα σκανδάλου" στο γάμο του Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη κι εκείνη που "χώρισε" το διάσημο ζεύγος πριν τρία χρόνια. Επίσης, θέλουν την υπεύθυνη
δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 να είναι κρυφό ζευγάρι με τον Λάτσιο τα τελευταία χρόνια.Η Γκαγκάκη με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε με θάρρος για όσα ακούγονται και πόσο κόστισαν στην προσωπική της ζωή οι φήμες που την ακολουθούν. "Πολλά χρόνια αυτός ο δεσμός! Το άκουσα κι εγώ...", είπε αστειευόμενη, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν μία δύσκολη περίοδος γιατί ο κόσμος πίστευε ότι πραγματικά εκείνη ήταν η αιτία του διαζυγίου της Ελένης. "Ήταν μια ενδιαφέρουσα περίοδος και οφείλω να ομολογήσω ιδιαίτερα δύσκολη και για τους ανθρώπους γύρω μου. Οι άνθρωποι με τους οποίους ήμουν ερωτικά το πίστευαν".
Keywords
Τυχαία Θέματα