Ηθοποιός-παρουσιαστής του Alpha: "Έμεινα στο δρόμο. Έκλεβα καρύδια για να φάω!"

18:15 29/9/2013 - Πηγή: TVNea
Συνεχίζει να σοκάρει με τις δηλώσεις του γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής του Alpha, ο οποίος, μετά τις πρόσφατες, "ηχηρές" δηλώσεις του περί φτώχειας και οικονομικής δυσπραγίας, επιστρέφει... δριμύτερος!

Στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τη Φένια Γιαννουλάδη μίλησε ο Ευθύμης Ζησάκης, γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του Αλέξανδρου
Ρήγα, "Το αμάρτημα της μητρός μου", τον οποίο το περασμένο καλοκαίρι βλέπαμε και στον καναπέ της εκπομπής "ΠΕΔΕΣ". Ο νεαρός αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε, όταν σπούδαζε ιατρική στην Ιταλία και αναγκαζόταν, όπως λέει, να κλέβει καρύδια από τις αυλές για να φάει!

"Είναι αλήθεια ότι μου είχαν μείνει ελάχιστα χρήματα και δεν μπορούσα να πληρώνω πια το ενοίκιο. Όλα μου τα πράγματα χωρούσαν σε μια βαλίτσα και για ένα μικρό διάστημα έμενα στο δρόμο. Έμπαινα κρυφά στις αυλές και μάζευα καρύδια για να φάω!" αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: "Ευτυχώς είχα ήδη βγάλει εισιτήριο μετ΄επιστροφής για την Ελλάδα, οπότε κάποια στιγμή κάθισα και σκέφτηκα πόσο λογικό, ή μάλλον πόσο παράλογο, ήταν αυτό που έκανα."
Keywords
Τυχαία Θέματα