Η Ζοζεφίν για τη μεταμόρφωσή της σε καρτούν στο Υ.F.S.F.-Πεντάωρη η προετοιμασία!

13:01 9/6/2016 - Πηγή: TVNea
«Η Έλσα είναι η αγαπημένη μου πριγκίπισσα. Είναι ένα κοριτσάκι που έχει μαγικές δυνάμεις, τις οποίες δεν έχει ανακαλύψει, και απομακρύνεται από την οικογένειά του. Βλέπουμε λοιπόν όλα τα στάδια. Στην αρχή που είναι στεναχωρημένη αλλά και πώς μετά παίρνει πίσω τη δύναμή της και ανακαλύπτει πως όλα μπορούν να γίνουν με την αγάπη» λέει στην ''Espresso'' η Ζοζεφίν, η οποία είχε δασκάλα της στο εγχείρημα τη Σία Κοσκινά, που είχε τον ρόλο της Έλσας στη μεταγλωττισμένη εκδοχή του φιλμ.

«Δεν είχε ξαναγίνει κάτι τέτοιο,
είναι η πρώτη φορά που κάποιος μιμήθηκε ένα καρτούν. Ηταν μια δύσκολη μεταμόρφωση. Η ηρωίδα χρησιμοποιούσε πολύ τα χέρια της, καθώς έπρεπε να δείχνει πώς φτειάχνει από χιονόμπαλες μέχρι παλάτια από πάγο» λέει η ποπ τραγουδίστρια, η οποία δούλεψε σκληρά για να κερδίσει τον κόσμο με την ερμηνεία και με τη μεταμόρφωσή της, που απαίτησε περίπου πέντε ώρες προετοιμασίας.

«Εστίασα πολύ στο να βγει η αλλαγή του χαρακτήρα αλλά και στην τραγουδιστική "έκρηξη". Η Σία Κοσκινά με βοήθησε πολύ. Χάρηκα, γιατί ήξερε να μπει στον ρόλο και να μου δείξει πώς να τον προσεγγίσω, επειδή δεν υπάρχει κανένα βίντεο».

Πρόβες:Την ερχόμενη Κυριακή η Ζοζεφίν θα ενσαρκώσει την Τέιλορ Σουίφτ, μίμηση που βρίσκει απαιτητική. «Αγχώθηκα, γιατί η Σουίφτ είναι τεράστια τραγουδίστρια και το συγκεκριμένο κομμάτι έχει και χορευτικό. Προχθές έκανα την πρώτη πρόβα, ενώ η τελική θα γίνει την Παρασκευή» λέει η ίδια και αποκαλύπτει ότι θα κατεβεί χορεύοντας και στο κοινό!

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
η ζόζεφιν ντύθηκε καρτούν
Τυχαία Θέματα