Η Ζαρίφη όρμηξε στο Σάκη (με τις κάμερες κοντά...)

16:51 29/10/2011 - Πηγή: TVNea
Η πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα ήταν παραπάνω από εντυπωσιακή με το κοινό όλων των ηλικιών να αποθεώνει τον 39χρονο σταρ. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι νεαρές φανατικές "Ρουβίτσες" ανέβαιναν τρέχοντας στη σκηνή προκειμένου να αγκαλιάσουν το είδωλό τους που έδινε τον καλύτερό του εαυτό σηκώνοντας κυριολεκτικά όρθιο όλο το club που τον καταχειροκροτούσε.

Μία από τις πολλές Ρουβίτσες
όμως ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή παρουσιάστρια που παρακολουθούσε το πρόγραμμα από το πρώτο τραπέζι με την ομάδα της εκπομπής "Πρωινό Αντ1" (Φερεντίνο, Παπαδάκη, Χρηστίδου, Πολίτη, Πατέρα, Σταματόπουλο) ανέβηκε ξαφνικά στην κυκλική σκηνή για να αγγίξει τον Σάκη, αλλά οι άνθρωποι ασφαλείας την
κράτησαν πριν έρθει κοντά του- ο ίδιος μάλιστα δεν κατάλαβε τι συνέβη καθώς ήταν γυρισμένος από την άλλη πλευρά.Η ίδια πάντως δεν έχασε το κέφι της και συνέχισε να χορεύει και να τραγουδάει με τους συνεργάτες της!
Το νυχτερινό κέντρο ήταν κατάμεστο από γνωστούς Έλληνες: Από τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Τζένη Μπαλατσινού και τον Γιάννη Λάτσιο, μέχρι την Τάμτα, το ζεύγος Αïβάζη- Κορινθίου και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.


Keywords
Τυχαία Θέματα