Η Βίκυ, ο Alpha και το συμβόλαιο...

11:45 13/4/2013 - Πηγή: TVNea
Σε... θρίλερ και μάλιστα σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον Alpha. Βλέπετε, μπορεί κάποιοι να έσπευσαν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες να διαδώσουν πως είναι περισσότερο τυπική η ανανέωση της συνεργασίας της γνωστής παρουσιάστριας με το κανάλι, όμως, απ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, το όλο θέμα μόνο... τυπικό δεν είναι.

Ετσι, αν και οι διαπραγματεύσεις της Βίκυς με την διοίκηση της Κάντζας ξεκίνησαν με καλούς οιωνούς, καθ ΄οδόν κόλλησαν. Και κόλλησαν γιατί
λόγω κρίσης κανένα deal πια δεν εύκολο και φυσικά και δεδομένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η... "καυτή πατάτα" της υπόθεσης, έχει να κάνει με την νέα μείωση αμοιβής που προτείνεται για ακόμα μία φορά στην Βίκυ και το κυριότερο το ακόμα πιο γενναίο "κούρεμα" που σχεδιάζεται σε σχέση με τον προυπολογισμό της εκπομπής.

Αλλωστε, το ότι η οικονομία είναι η βασική έγνοια των ανθρώπων του Alpha σε σχέση με το κόστος του "Πακέτου" φάνηκε και φέτος, μιας και το κανάλι μας τάραξε στις εκπτώσεις των επεισοδίων και μοιραία και στις επαναλήψεις!

tlife.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα