Η Βάνα Μπάρμπα λέει «ναι» στο δημοψήφισμα και τάσσεται κατά Τσίπρα: «Θα χαρούμε πολύ την επόμενη μέρα να φύγουν» .

13:16 3/7/2015 - Πηγή: TVNea
Με αφορμή το δημοψήφισμα, που θα διεξαχθεί στις 5 Ιουλίου, πολλά είναι τα διάσημα ονόματα που παίρνουν ανοιχτά θέση υπέρ του «Ναι» ή του «Όχι». Η Βάνα Μπάρμπα φαίνεται να ανήκει στην πρώτη κατηγορία το έκανε ξεκάθαρο με την παρουσία της, το μεσημέρι της Πέμπτης, στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η γνωστή ηθοποιός,
μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η ευθύνη αυτής της κυβέρνησης είναι τεράστια. Θα χαρούμε πολύ την επόμενη μέρα να φύγουν. Υπάρχουν κι άνθρωποι που εκτιμούμε πολύ και έχουν κάνει έργο, όπως η κυρία Δούρου, όμως έχουν τεράστια ευθύνη. Θα υπάρξει το “Ναι” την Κυριακή και την επόμενη μέρα πρέπει να έχουν την αξιοπρέπεια και να πούμε φεύγουμε. Έκαναν μεγάλο κακό οι προηγούμενοι πολιτικοί, αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα έχει βουλιάξει. Δεν ξέρουμε για τις προμήθειες και να δώσουμε στα παιδιά φαγητό, αν θα ανοίξουν την Τετάρτη και μας λέει οι καταθέσεις δεν κινδυνεύουν. Ψήφισα τον κύριο Τσίπρα, δεν μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές πεποιθήσεις, ήταν ένα παιδί που έλεγα, κοίτα πόσο καθαρός, πόσο γλυκός, πόσο σοβαρός. Πραγματικά ένιωσα ότι με το καινούριο… πως ήταν τότε με τον Ανδρέα, να ένα καινούριο πολιτικό κύμα καθαρότητας. Θεωρώ ότι απέτυχε. Θεωρώ ότι ίσως, όχι εσκεμμένα έκαναν μεγάλο λάθος, από υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Η Ελλάδα έχει πνιγεί. Δεν επιτρέπεται να μείνουν ούτε μία εβδομάδα. Και το λέω ειλικρινά με το χέρι στην ψυχή».

Και κατόπιν συνέχισε: «Αναμφισβήτητα διαπραγματεύτηκαν πάρα πολλούς μήνες και το έκαναν με μεγάλο σθένος. Δεν πήγαν για να κοροϊδέψουν κανέναν, δεν ήταν λαμόγια. Ο μεγάλος πολιτικός, ο σπουδαίος, πρέπει να ξέρει που θα κάνει πίσω, που θα συμβιβαστεί. Δεν νοείται να είναι πέντε μήνες, να μην έχουμε αποτέλεσμα και να πάνε το μαχαίρι εκεί που δεν πάει και να είμαστε στο χείλος του γκρεμού».

peoplegreece
http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
vana barbara nai
Τυχαία Θέματα