Η Τόνια Σωτηροπούλου δηλώνει ερωτευμένη και ευτυχισμένη!

17:33 11/7/2014 - Πηγή: TVNea
Φουλ ερωτευμένη δηλώνει η Τόνια Σωτηροπούλου, χωρίς να αποκαλύψει με ποιόν:
«Δεν είμαι μόνη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Το με ποιόν, όχι δεν θα το πώ», αν και τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα, την ήθελαν να διατηρεί δεσμό με τον Αλέξη Γεωργούλη.
Αυτό δεν σημαίνει ότι φοβάται να εκτεθεί δημόσια:
«Μπορεί να προστατεύω ίσως λίγο περισσότερο τώρα πια την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν φοβάμαι. Ζω κανονικά την κάθε μέρα μου, όπως όλοι!»
Μάλιστα δεν κρύβει ότι κάποια στιγμή θέλει να γίνει
μανούλα:
«Αφήνω στο χρόνο να αποφασίσει. Ναι, θέλω να κάνω ένα παιδί, αλλά όταν νιώσω έτοιμη. Όταν αισθανθώ ότι έχω ολοκληρώσει μερικά πράγματα, ακόμα και επαγγελματικά αν θέλεις, για να μπορέσω να δώσω το 100% του εαυτού μου. Για μένα οι γυναίκες που συνδυάζουν δουλειά και παιδιά είναι ηρωίδες!»
Στη συνέχεια, η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως οι πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει ότι της αρέσει να επισκέπτεται νεκροταφεία και ότι έχει φανταστεί πως θα είναι το φέρετρό της, παρεξηγήθηκαν:
«Αυτό ειπώθηκε στο πλαίσιο ενός αστείου! Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκε και αυτό! Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται το χιούμορ και ψάχνουν να βρουν τι θα πει κάποιος που θα τους δώσει την ευκαιρία να το κάνουν θέμα, αναπαράγοντάς το συνέχεια».
Αγαπημένη της συνήθεια όπως λέει, είναι η γυμναστική:
«Τέσσερις φορές την εβδομάδα κάνω TRX και spinning, αλλά και pole dancing το οποίο μου αρέσει πολύ. Στη διατροφή μου δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Ίσως με έχει βοηθήσει στον έλεγχο του βάρους μου και το γεγονός πως εδώ και 8 χρόνια δεν τρώω κρέας, είμαι vegetarian».
Τέλος, «προειδοποιεί» πως νευριάζει αλλά σπάνια, και όταν το κάνει «κανείς δεν θα ήθελε να είναι δίπλα μου. Μπορεί να φωνάζω ασταμάτητα! Δίνω δεύτερη και τρίτη ευκαιρία σε έναν άνθρωπο, αλλά όταν με βγάλει εκτός ορίων, παύει να υπάρχει στη ζωή μου οριστικά».

Star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα