Η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολιάζει τις τηλεοπτικές εξελίξεις...

16:30 14/9/2015 - Πηγή: TVNea
Γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου στο tv-24.gr:

Οι πρώτες πρεμιέρες της σεζόν, πέρα αυτών του ΣΚΑΪ, είναι γεγονός! Πόπη Τσαπανίδου, Γιώργος Παπαδάκης, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Χριστίνα Λαμπίρη μπήκαν στη μάχη του ανταγωνισμού και το άγχος περίσσευε τη Δευτέρα που μας πέρασε.

Πιο αγχωμένες οι πιο αλλαγμένες Λαμπίρη και Τσαπανίδου. Η μεν πρώτη άλλαξε στούντιο, εμπλούτισε την εκπομπή της με νέους συνεργάτες και άφησε την ενημέρωση για τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους, Παπαδάκη, Λυριτζή-Οικονόμου και Οικονομέα-Καμπουράκη! Παρ’ όλα αυτά, ένα άγχος το είχε... PING
Ωστόσο, αυτή που με εξέπληξε δυσάρεστα ήταν η Πόπη Τσαπανίδου. Σε μια εποχή που η επικαιρότητα είναι με το μέρος της, εκείνη βγαίνει τη Δευτέρα με μια εκπομπή που δεν θυμίζει σε τίποτα την Πόπη που αγαπήσαμε, ακροβατώντας ανάμεσα στη light θεματολογία και το lifestyle και κάνοντας αστειάκια με το ζωντανό κοινό στο στούντιο αλλά και τους τηλεθεατές από το σπίτι. Ούτε Αύγουστος να ήταν στις κακές εποχές του τέτοια θεματολογία... - γιατί πια ούτε αυτή η δικαιολογία δεν υπάρχει για τους δημοσιογράφους! Για την προεκλογική περίοδο ούτε λόγος... PONG Και ερωτώ φίλοι μου, γιατί να δει κάποιος την Πόπη -που μετά βίας προσπαθούσε να χωρέσει στο νέο της κουστούμι- δηλαδή το imitation και να μη δει μεθαύριο το original πρωινάδικο όπως είναι η Φαίη ή η Ντορέττα; Και για όποιον δεν το κατάλαβε, αν δεν αλλάξει άμεσα μυαλά βλέπω να αυτοκτονεί τηλεοπτικά! PING Ενα θεματάκι στο Epsilon με τις ώρες το έχουν το τελευταίο διάστημα μέσα στα άλλα. Το πρόγραμμα αναφέρει ότι η εκπομπή «Με το καλημέρα» ολοκληρώνεται στις 11.00 αλλά οι ίδιοι οι συνεργάτες της εκπομπής αναφέρουν 10.30. Και δεν είναι το μόνο. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου που άλλα έλεγε αρχικά το πρόγραμμα και άλλα το τρέιλερ. Μήπως να το διορθώσουμε κι αυτό; Γιατί άλλο να στήνεις τους τηλεθεατές σου πέντε λεπτά κι άλλο μισή ώρα... PONG Και μιας και η κουβέντα το έφερε στην Τατιάνα, ένα έχω να πω... σαν από διαφημιστικό της Oriflame, της γνωστής εταιρείας καλλυντικών. Εκτός κι αν έγινε επί τούτου ο συσχετισμός!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα