Η συγκινητική εξομολόγηση της Ηλιάκη για το χαμό της μητέρας της

09:03 1/10/2012 - Πηγή: TVNea
Η Μαρία Ηλιάκη ήταν σήμερα καλεσμένη σήμερα στο «Μες την καλή χαρά» και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που έζησε όταν πριν από λίγους μήνες η αγαπημένη της μητέρα «έφυγε» από τη ζωή.
«Δεν πέρασα ωραία το καλοκαίρι, νομίζω πως ήταν από τα χειρότερa της ζωής μου. «Έχασα» τη μαμά μου και δεν είχα προλάβει να πενθήσω, να κλάψω, γιατί το πρωί ήμουν κεφάτη στο ραδιόφωνο, το απόγευμα ήμουν κεφάτη λόγω της εκπομπής και δεν μπόρεσα να πενθήσω, με αποτέλεσμα να έρθει η πρώτη Ιουλίου, όπου και συνειδητοποίησα τι συνέβαινε. Δεν καταλάβαινα, οπότε δεν με δυσκόλευε τότε στη δουλειά. Όταν έμεινα μόνη τρόμαξα. Συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω να βλέπω άνθρωπο και όταν τρόμαξα πήρα το πρώτο αεροπλάνο και πήγα διακοπές. Είχα πολλές μεταπτώσεις. Δεν ήθελα να δω κανέναν, έκλαιγα. Έκανα υπερπροσπάθεια όταν έβγαινα στο «Δέστε Τους». Πλέον έχω δώσει ένα χρονικό διάστημα στον εαυτό μου να είναι πεσμένος. Μίλησα και με ειδικούς. Οσο νιώθω εγώ ότι δεν είμαι καλά, δεν θα είμαι καλά. Δεν μπορώ να προσποιούμαι. Δεν είμαι στα καλύτερα μου.
Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά. θέλω να ζήσω κάποια πράγματα με το παιδί μου που δεν τα έζησα εγώ με την μάνα μου, αλλά δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα. Βασικά προσπαθώ να γίνω καλά εγώ. Μου λείπει ο έρωτας, αλλά δεν το ψάχνω. Στο παρελθόν μου έχουν κάνει και πρόταση γάμου. Τώρα μην με ρωτάς πως θέλω τον άντρα, γιατί δεν ξέρω».
http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα