Η Στικούδη χωρίς κυτταρίτιδα, οι περιπέτειες της Τζούλιας στην Βιέννη και μια ημίγυμνη φώτο στο twitter

11:53 9/12/2012 - Πηγή: TVNea
Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Ανάμεσα σε αυτά που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον είναι και τα παρακάτω. Η Μίνα Ορφανού δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της και ν' αποκαλύψει άγνωστες πτυχές του εαυτού της. Η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, μίλησε για την αλλαγή φύλου, τις εκτρώσεις και φυσικά τα όσα είπε σόκαραν τον παρουσιαστή.
Η Ελένη Ράντου έχει χιούμορ και το δείχνει συνέχεια. Την περασμένη εβδομάδα ανέβασε μια φωτογραφία στο facebook και σόκαρε τους φίλους της. Η φωτογραφία έδειχνε μια γερασμένη πλάτη, μ' ένα τατουάζ και φυσικά η ηθοποιός έκανε το δικό της σχόλιο.
Ο Θανάσης Λάλας άρχισε δίαιτα και τ' αποτέλεσμα είναι εμφανέστατο. Ο δημοσιογράφος έχασε 75 ολόκληρα κιλά και πλέον απολαμβάνει την νέα του εικόνα.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει την γυμνή Εύα Λάσκαρη στο θεατρικό σανίδι; Η απάντηση είναι κανείς και αν κάποιος δεν την θυμότανε, εμείς σας την θυμίσαμε και εσείς απολαύσατε τις γυμνές της φωτογραφίες σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Τέλος, η Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται σε ιδιαίτερα κακή ψυχολογική κατάσταση. Η ηθοποιός ζει απομονωμένη στο κτήμα της στην Παιανία και παρακαλεί τον Θεό για οριστική λύτρωση.

Πηγή : gossiptv http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα