Η sexy Κρυσταλλία ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη!

17:41 29/6/2011 - Πηγή: TVNea
«Τα μαλλιά μου δεν τα είχα πειράξει ποτέ. Πάντα τα είχα καστανόξανθα, που ήταν και το φυσικό μου πριν από ενάμιση χρόνο, ενώ ήμασταν σε ένα κλαμπ με τους Otherview, έβγαλα μια φωτογραφία και, όπως έπεφταν τα φώτα στα μαλλιά μου, τα έκαναν να φαίνονται πορτοκαλοκόκκινα. Τότε είπα ότι, αν ποτέ τα βάψω, θα είναι έτσι. Και το έκανα. Μια μέρα όμως ήρθε μια φίλη μου και μου είπε ότι ακριβώς έτσι τα έχει και η Τάμτα. Από εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι δε θα γλίτωνα από το να ακούσω ότι την αντιγράφω».

Aπό το περιοδικό Nitro:
Αφού πέρασε μία βόλτα και από μεγάλες πίστες, όπως αυτή που φιλοξενούσε Μαρινέλλα και Αντώνη Ρέμο μαζί, τελικά γνωρίστηκε με το Βασίλη και το Δημήτρη και έγινε μέλος των Otherview. «Είχα πάει στην οντισιόν εγώ και άλλα πεντακόσια άτομα. Πίστευα ότι για να περάσω θα πρέπει να έχω βύσμα, αλλά τελικά με πήραν. Δέσαμε οι τρεις μας. Δεν μου έκανε καθόλου περίεργο το ότι ήμουν μόνο εγώ το κορίτσι, άσε που γενικότερα τα πηγαίνω καλύτερα με τους άντρες. Είναι πιο ξεκάθαροι σε σύγκριση με τις γυναίκες».
 «Λειτουργώ καλύτερα όταν είμαι σε σχέση, αλλά αυτή την περίοδο που είμαι μόνη μου θέλω να ανακαλύψω πώς είναι να ζει κανείς για τον εαυτό του και μόνο». Στο πλαίσιο λοιπόν αυτού του relationship status, η Κρυσταλλία πηγαίνει γυμναστήριο, προσπαθεί να απεξαρτηθεί από τη σοκολάτα, χορεύει αργεντίνικο τάνγκο και ονειρεύεται κάθε βράδυ τον Τζάρεντ Λίτο. «Γι’ αυτόν τον άντρα ξανάμπαινα σε κλουβί».
Keywords
Τυχαία Θέματα