Η πρώτη φωτογράφιση για τη νέα εκπομπή της Καινούργιου – Ο ρόλος της Σπυροπούλου και το παρασκήνιο

19:15 13/6/2014 - Πηγή: TVNea
Την Τετάρτη ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά, σήμερα έγινε η φωτογράφιση και μέχρι τα μέσα της
επόμενης εβδομάδας θα έχουν αποφασιστεί τίτλοι, συνεργάτες και ώρα μετάδοσης.

Η νέα καλοκαιρινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου δεν έχει ακόμη κάποια βασικά… συστατικά, όμως, έχει κέφι, καλές προθέσεις και όρεξη για νέα τηλεοπτικά πράγματα.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, οι δυο τους «ανέβασαν» στους λογαριασμούς τους στα social
media, την πρώτη… ημιεπίσημη ενημέρωση για την νέα εκπομπή τους: «Ερχόμαστε σύντομα», έγραψαν και πόσταραν την πρώτη κοινή τους φωτογραφία!

Οι δύο συνεργάτες στα ενδιάμεσα των τηλεοπτικών τους υποχρεώσεων – η Καινούργιου από το «Δέστε τους» και ο Σταματόπουλος από το «Μες στην καλή χαρά» – συναντιούνται με την υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών του Alpha, Ζίνα Κουτσελίνη και με σημειώσεις ανά χείρας κλείνουν εκκρεμότητες, κυριολεκτικά κατά τη διάρκεια των brakes των εκπομπών τους.

Ας σημειωθεί, ότι το πρώτο τεστάρισμα των δύο πανελιστών που πλέον βρίσκονται σε ρόλους παρουσιαστών, έγινε στο πλατό της εκπομπής της Βίκυς Χατζηβασιλείου, «Πάμε Πακέτο», ενώ ακόμη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε προσφερθεί, προκειμένου ο συνεργάτης και η φίλη της να χρησιμοποιήσουν το πλατό του «Μες στην καλή χαρά».

Η νέα εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου, θεωρείται crash test για την τηλεοπτική εξέλιξη τόσο της Καινούργιου όσο και του Σταματόπουλου και είναι πολύ πιθανό μαζί τους να μη δούμε γνωστούς ρεπόρτερ, ενώ σίγουρα δεν θα δούμε… πανελίστες.

Γιατί; Διότι τόσο η Καινούργιου όσο και ο Σταματόπουλος στις πρώτες συζητήσεις που είχαν με την Κουτσελίνη αποφάσισαν ότι θέλουν ένα γρήγορο νεανικό αποτέλεσμα χωρίς καβγάδες και gossip «παλιάς κοπής». Γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό, ως βασικούς συνεργάτες τους να δούμε εντελώς νέα πρόσωπα που από τον Μάιο περνούν από διάφορα δοκιμαστικά για τα νέα projects του σταθμού.

Επίσης, για τις ανάγκες της νέας αυτής εκπομπής έχει ζητηθεί απ” όλους τους νεαρούς συνεργάτες των εκπομπών του Alpha να βοηθήσουν με κάθε τρόπο στην επικοινωνία και στο καλό κλίμα, αποδεχόμενοι τις προσκλήσεις των παρουσιαστών.

joytv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα