Η πρεμιέρα του “J. Edgar” στο φεστιβάλ AFI

10:16 5/11/2011 - Πηγή: TVNea

Ο Leonardo DiCaprio, ο Clint Eastwood και η Naomi Watts, έκλεψαν τα βλέμματα στην πρεμιέρα της ταινίας τους “J. Edgar”, στο gala για την έναρξη του κινηματογραφικού φεστιβάλ AFI 2011, στο Λος Άντζελες.
Ο Leonardo DiCaprio μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων, όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Clint Eastwood
συνοδευόταν από την σύζυγο του Dina.
Η Naomi Watts κατάφερε να κόψει την ανάσα με την εντυπωσιακή εμφάνιση της στην  πρεμιέρα της ταινίας. Η πανέμορφη σταρ επέλεξε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα μακρύ φόρεμα στο χρώμα του πάγου. Το φόρεμα ήταν κεντημένο με πούλιες, με βαθύ ντεκολτέ αλλά και ένα αποκαλυπτικό σκίσιμο που ανέβαινε μέχρι ψηλά στο πόδι.
Το παρών στην πρεμιέρα έδωσαν ακόμη ο σεναριογράφος του “J. Edgar” Dustin Lance Black, αλλά και άλλα μέλη του καστ, όπως οι Christopher Shyer, Ed Westwick, Armie Hammer, Josh Lucas, Alison Eastwood, Scott Eastwood, Lea Thompson.
Επίσης στο κόκκινο χαλί περπάτησε ο παραγωγός Brian Grazer με τον διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη Ron Howard, αλλά και οι γνωστές ηθοποιοί Jennifer Love Hewitt και Hilary Swank.
ant1online


Keywords
Τυχαία Θέματα