Η Πόπη Τσαπανίδου στην πρωινή ζώνη του Star?Όλο το ρεπορτάζ...

11:30 1/6/2013 - Πηγή: TVNea
Μετά την ανακοίνωση του Star για την ένταξη του Νίκου Χατζηνικολάου στο δυναμικό του σταθμού,
με σκοπό την ενίσχυση του ειδησεογραφικού τμήματος, φαίνεται πως το κανάλι θέλει να επενδύσει ακόμη περισσότερο στην ενημέρωση για τη νέα σεζόν που ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, το Star φαίνεται να ενεργοποιεί ξανά τη ζώνη 10.00-13.00. Πολλά ήταν τα ονόματα που οι φήμες ήθελαν να αναλαμβάνουν τη νέα
πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού, όμως το επικρατέστερο όλων, είναι, μέχρι στιγμής, εκείνο της Πόπης Τσαπανίδου.

Το Yupiii επικοινώνησε με στέλεχος του Star, το οποίο σχολίασε: “H κυρία Τσαπανίδου είναι έγκριτη δημοσιογράφος, επιτυχημένη και πολύ αγαπητή στο κοινό. Δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα και μετά θα οριστικοποιηθεί το όνομα του παρουσιαστή”.

Ωστόσο, για την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ, το Yupiii επικοινώνησε και με στέλεχος του ΣΚΑΪ, και η απάντηση ήταν η εξής: “Η κυρία Τσαπανίδου ξεκίνησε εκπομπές τον Φεβρουάριο, οπότε είναι σχεδόν απίθανο να βρίσκεται αυτή τη στιγμή χωρίς συμβόλαιο. Άλλωστε, η πολιτική του καναλιού είναι όλα αυτά-ανανεώσεις συμβολαίων ή διακοπές- να γίνονται διακριτικά και αθόρυβα, οπότε μπορούμε να πούμε ότι, μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν τίθεται θέμα για την κυρία Τσαπανίδου”.

Επομένως, με τη λήξη της τηλεοπτική σεζόν στα μέσα Ιουνίου θα παρθούν οι σχετικές αποφάσεις και από τις δύο πλευρές. Πάντως, “το ενδιαφέρον του Star στο πρόσωπο της Πόπης Τσαπανίδου είναι έντονο”, και στο κανάλι “θεωρείται από τους υπεύθυνους του καναλιού ως η ιδανική παρουσιάστρια για τη συγκεκριμένη θέση”.
Keywords
Τυχαία Θέματα