Η Νόνη Δούνια επιστρέφει στην τηλεόραση!

17:16 25/2/2016 - Πηγή: TVNea
Αφιερώματα σε δύο από τις πιο δημοφιλείς σειρές του θα κάνει ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο των 25 χρόνων λειτουργίας του. Πρόκειται για δύο 45λέπτες παραγωγές με τίτλο «Flash back». Μία εκ των δύο αφορά τη θρυλική σαπουνόπερα του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη» και μία την κωμική σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», που άφησε εποχή.

Οικοδέσποινα του αφιερώματος στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» θα είναι η Νόνη Δούνια, η οποία είχε υποδυθεί την ψυχολόγο του Γιώργου Παρτσαλακη, ενω θα μιλήσουν ο σεναριογράφος Λευτέρης Καπώνης και οι ηθοποιοί Αντώνης Καφετζόπουλος, Ρένια Λουιζίδου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, η Νόνη Δούνια αποκάλυψε: «Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ήταν σήμερα ο "Ακάλυπτος" (Αντώνης Καφετζόπουλος), με την οικονομική κρίση. Τότε έκανε απατεωνιές με το Χρηματιστήριο, αργότερα θα έμπλεκε με τα δάνεια. Πάντως ο Λευτέρης Καπώνης ήταν πολύ προφητικός. Τύποι σαν τον "Ακάλυπτο" έφτασαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο. Θα μ' άρεσε η επιστροφή των "Παντρεμένων" -και μάλιστα δεν τη φοβάμαι καθόλου-, αλλά με ίδιο καστ και συντελεστές. Θεωρώ πως τόσο ο "Ακάλυπτος" όσο και ο "Τίγρης" θα συνέχιζαν: τις απιστίες τους, γιατί οι άνδρες δίνουν μάχη με την ηλικία τους και θέλουν συνεχή επιβεβαίωση».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα