Η Ναταλία Γερμανού παραδέχεται για το NAMASTΕ:''Κάπου πριν από το Πάσχα, εγκατέλειψα τα πάντα...''

18:31 15/6/2016 - Πηγή: TVNea
Στην εφημερίδα ''Tv Έθνος'' και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαΐδου μίλησε η Ναταλία Γερμανού.Η παρουσιάστρια του Ε αναφέρθηκε,μέσα σ' άλλα, τόσο στο τι τη δυσκόλεψε τη φετινή σεζόν όσο και στο ότι ήταν ''απέναντι'' από την ''Ελένη''.

Θέλω να μου διευκρινήσεις τι σε δυσκόλεψε περισσότερο απ’ όλα. Ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης, ήταν η καθημερινή πίεση, ήταν ο έντονος ανταγωνισμός της ζώνης;

''Ειλικρινά να σου απαντήσω; Τελικά έχω την εντύπωση πως η φετινή
χρονιά ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα, όχι λόγω ανταγωνισμού και ποσοστών τηλεθέασης. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα, γιατί την έκανα κι εγώ από την πλευρά μου δύσκολη. Δηλαδή, πολλά προβλήματα δημιουργήθηκαν γιατί η ίδια η Ναταλία δεν χειρίστηκε τις καταστάσεις όπως έπρεπε. Πολλά μπορεί να είχαν αποφευχθεί αν δεν είχα βάλει το χεράκι μου...

Και όλα αυτά λόγω ανασφάλειας ή και σε κάποιες περιπτώσεις και λόγω άγνοιας κινδύνου;

''Σίγουρα δεν ήταν κάτι που το έκανα σκόπιμα, που το έκανα επίτηδες, γιατί δεν είμαι βρωμόπαιδο. Ο συνδυασμός ανασφάλειας και στρες ήρθε και πυροδότησε μια σειρά προβλημάτων''.

Παρατηρώντας το «Νamaste», διαπίστωσα κάποια στιγμή πως είχες εγκαταλείψει τη μάχη και είχες τραπεί τηλεοπτικά σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Ήταν έτσι τα πράγματα;

''Ναι, υπήρξε αυτή η στιγμή. Κάπου εκεί πριν από το Πάσχα, νιώθοντας αφόρητη ψυχική κούραση, εγκατέλειψα τα πάντα. Ένιωθα σαν να κάνω όλη αυτή την προσπάθεια τουλάχιστον για μία αιωνιότητα και μία μέρα. Και αυτό στο εξομολογούμαι με πολλή ντροπή. Γιατί αυτή η παράδοση άνευ όρων, αυτή η ηττοπάθεια, ήταν ανεπίτρεπτη. Είναι απαράδεκτο να σε παρακολουθούν οι τηλεθεατές και να βλέπουν αυτή την παραίτηση στη μούρη σου''.

Και τι έγινε στη συνέχεια και όλα άλλαξαν; Μάλιστα, δεν άλλαξε μόνο η διάθεσή σου, αλλά άρχισε η εκπομπή να σημειώνει μια ανοδική πορεία στην τηλεθέαση.

''Μπήκα ένα μεσημέρι στο πλατό, είδα αυτά τα παιδιά που όλο τον χειμώνα έκαναν τα πάντα για να μου φτειάξουν τη διάθεση, για να με κάνουν να χαμογελώ, για να με εμψυχώνουν και να με στηρίζουν και είπα μέσα μου: «Τι κάνεις, ρε Ναταλία; Τι σου συμβαίνει; Σύνελθε» ,και έτσι μπήκα και πάλι στην πρίζα. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας''.

Μήπως όλη αυτή τη συναισθηματική πίεση φέτος την ένιωσες τόσο έντονα γιατί βρέθηκες απέναντι από την Ελένη (Μενεγάκη);

''Δεν νομίζω, γιατί ποτέ δεν το είδα έτσι... Δεν ξεκίνησα αυτήν τη χρονιά θεωρώντας πως είμαι απέναντι από την Ελένη, αλλά δίπλα από την Ελένη. Αλλά, από την άλλη μεριά, έχεις και όλους αυτούς του καλοθελητές σε sites και blogs που σε πατούν κάτω σαν κατσαρίδα και σε λιώνουν με το τακούνι τους. Οπότε τι να κάνω κι εγώ, ένα στομάχι έχω, πόσο να αντέξω (γέλια);''.

Η αλήθεια είναι πως στα περισσότερα sites και blogs ,η καθημερινή σου αναμέτρηση με την Ελένη παρουσιαζόταν σαν πόλεμος.

''Ναι, αλλά εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι μπήκα σε κάποια μάχη και ότι έδινα κάποιο πόλεμο. Και το θέμα είναι το πώς χειρίζεται κανείς κάποια πράγματα. Oταν βλέπεις αναρτήσεις με τους τίτλους «την ξεφτίλισε», την «έλιωσε», την «πάτησε κάτω», ε, λυγίζεις! Δεν λυγίζεις;''.

Υπάρχει κι αυτή η δημοσιογραφία...

''Αυτή η ανυπόγραφη δημοσιογραφία, γιατί, για να μη σου πω δέκα στις δέκα, αλλά οκτώ στις δέκα αναρτήσεις είναι ανυπόγραφες. Αν θες να είσαι όντως μάγκας, υπόγραψε αυτό που γράφεις''.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα