Η Νανά Παλαιτσάκη κατακεραυνώνει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

09:45 11/2/2014 - Πηγή: TVNea
Υπάρχουν μερικά νέα τηλεοπτικά ταλαντούχα παιδιά, όπως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στον ΣΚΑΙ, που τα χαίρομαι για την μετριοφροσύνη τους, το ταλέντο τους, την ευρυμάθειά τους, τις ατάκες τους, την ταπεινότητα που διαθέτουν, παρά το σταριλίκι τους, το στυλ τους, τον άψογο
τρόπο που παρουσιάζουν τα γεγονότα. (Τώρα αν στο παρελθόν ο κύριος Μπογδάνος, έναν σεισμό τον έφτασε ΣΤΑ 9 ΡΙΧΤΕΡ, για να γράφω πάντα δίκαια, το διόρθωσε μετά και αναρωτήθηκε. ΕΝΝΕΑ είπα; 5,3 Ρίχτερ είναι, Εννιά να μην μας βρούνε ποτέ. Φυσικά να μην μας βρούνε ποτέ τα 9 Ρίχτερ… Συνηθίζεται να λέμε «ο μήνας έχει 9» ή στις «9 του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι»).
Αυτά τα προσπερνάμε γιατί: α) λάθη δεν κάνουν μόνο οι νεκροί και β) γιατί θυμόμαστε τον Κώστα Σημίτη που μιλούσε και σπάραζε η καρδιά σου για τους μεταφραστές. Είχε μακελέψει τα τρία τέταρτα του ελληνικού αλφάβητου.
Τις προάλλες, διάβασα στο διαδίκτυο, γιατί την εκπομπή του δεν την βλέπω (Δεν αντιλαμβάνομαι άλλωστε, το υψηλό επίπεδο της συζήτησης, αφήστε που νομίζω ότι πριν καθίσει στην καρέκλα την περνάει με οινόπνευμα και δεν μπορώ όσους μου βγάζουν μικροβιοφοβία), ότι δεν γνωρίζει τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ!
Α χου και δεν μπορώ….. Α χου και δεν καταλαβαίνω …Α χου και κατσαρόλα να ήμουνα θα είχα λυγίσει…. Η αλήθεια είναι ότι κάποτε ένας νεαρός συνάδελφος, όταν του ζήτησα τηλεφωνικώς να ψάξει στην δισκοθήκη PINK FLOYD, με ρώτησε, ευγενικά το παιδί δεν μπορώ να πω, «σε πιο μαγαζί τραγουδάνε, γιατί εκείνος ήξερε από την Βανδή και κάτω»… Τον συγχώρεσα, αλλά του μίλησα για τους Pink Floyd.
Aν και ο Κωσταντίνος Μπογδάνος, είχε πει κάποτε ότι ο «αγαπητός πρωθυπουργός πηγαίνει προς Ανατολάς, δηλαδή προς ΗΠΑ» κάνοντας πολλούς από μας να επιχειρούμε με το δεξί μας χέρι να πιάσουμε το δεξί αφτί….. παρασύροντάς μας, να πιστέψουμε ότι η Μέση Ανατολή, είναι πιο ΔΥΤΙΚΑ από το «ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ»…
Θα σας βοηθήσω εγώ κύριε Μπογδάνε μου και να προσανατολιστούμε και να σας λυθούν οι απορίες.
Καταρχάς αν κάνετε τηλεόραση και δεν ξέρετε τον Γιώργο Παπαδάκη, είναι σαν να μην γνωρίζετε ότι η Μύκονος ανήκει στις Κυκλάδες και οι Κυκλάδες στην Ελλάδα.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ
Γεννήθηκε το –51. Είναι δύο φορές παντρεμένος και έχει τρία αγόρια. Είναι ήδη παππούς. Πριν ξεκινήσει η ιδιωτική τηλεόραση, συμμετείχε σε μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές της κρατικής, το θρυλικό «ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» και από το 1990 έως σήμερα 2014, παρουσιάζει ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.. Ήταν από τους πρώτους δημοσιογράφους που κάλυψε τον καταστροφικό σεισμό στην Καλαμάτα, έχει στο ενεργητικό του εκατομμύρια ώρες «αέρα» και ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ σε τηλεθέαση οοοοοοοοοολα αυτά τα χρόνια!
Αναρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «γιατί οι τηλεθεατές βλέπουν τους μαθουσάλες στην τηλεόραση;». Ο προβληματισμός προτείνω να ξεκινάει από την αυτοκριτική «Γιατί βλέπουν εσάς οι τηλεθεατές;». Ο Παπαδάκης αυτό το αναζητούσε με αγωνία. Έτσι και έζησαν δεκάδες οικογένειες δημοσιογράφων, παρουσιαστών και τεχνικών, τοοοοοοσα χρόνια, ΕΠΕΙΔΗ, ΈΨΑΧΝΕ… ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
Με την δήλωση αυτή που κάνατε, δεν υποτιμήσατε τον Παπαδάκη, μικρύνατε τον εαυτό σας. Είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο, για να σας δώσω παραδείγματα, ότι κάποιος που ασχολείται με την μουσική, δεν είναι αυτονόητο ότι θα του αρέσει ο Καζαντζίδης, ούτε ότι θα αγαπάει τον David Bowie, αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει ως ραδιοφωνικός παραγωγός ΑΝ ΑΓΝΟΕΙ και τους δυο.
Επίσης, να σας το γράψω και αυτό, για να κάθεστε εσείς εκεί που κάθεστε σήμερα, κάποιοι, πριν από εσάς άνοιξαν τον δρόμο. Σας το γράφω εγώ που παρουσίασα το πρώτο δελτίο ειδήσεων του σταθμού που εργάζεστε, όταν τον ιδιοκτήτη του, τον είχαν συλλάβει μαζί με δημοσιογράφους που εσείς τους «αποσύρετε» στην φυλακή, επειδή… ο ΣΚΑΙ τότε έκανε ταρζανιές σε μια εποχή με έντονες πολιτικές αντιπαραθέσεις.
Υπάρχουν λοιπόν άνθρωποι, που σήκωσαν στις πλάτες τους ΜΠΕΤΑ για να στηθεί αυτό που με τόση ελαφράδα απαξιώνετε. Για να βγείτε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ ασφαλής, κάποιοι «μαθουσάλες» τεχνικοί εγκρίνουν και κάποια χαρισματικά νέα παιδιά μαθήτευσαν δίπλα τους για να δίνουν εντολές από το κοντρόλ, για να γνωρίσει το τηλεοπτικό κοινό.
Αν δεν γνωρίζετε τον Παπαδάκη, φαντάζομαι ότι δεν θα γνωρίζετε, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον Γκάλη, τον Φασούλα, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Σολωμό, όχι το ψάρι, τον γραφιά που έγραψε τον Εθνικό ύμνο. Ε μα δεν μπορώ τα κουλά !!!!!!!!!!

Νανά Παλαιτσάκη / apospasma
Keywords
Τυχαία Θέματα