Η Μαρία- Έλενα Κυριάκου αποκαλύπτει πως θα είναι η εμφάνισή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision.

15:16 28/2/2015 - Πηγή: TVNea
Η Μαρία- Έλενα Κυριάκου μιλά στο Face2Face του tvnea.com και αποκαλύπτει πως θα είναι η εμφάνισή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision.
· Φέτος, θα σε δούμε να διαγωνίζεσαι για να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στην Eurovision. Πως πήρες αυτή την απόφαση;
Την απόφαση αυτή
την πήρα με μεγάλη ευκολία καθώς η συμμετοχή μου σ’ αυτό το θεσμό είναι όνειρο ζωής. Ευχαριστώ διπλά την εταιρεία μου τη Minos που με εμπιστεύθηκε και μου ανέθεσε αυτή τη δύσκολη αλλά υπέροχη αποστολή.
· Είσαι fan του διαγωνισμού;
Είμαι fan του διαγωνισμού από πολύ μικρή ηλικία. Ενώ είχα πολύ διάβασμα γιατί πάντοτε έπεφτε σε περίοδο εξετάσεων τα παρατούσα όλα για να τον παρακολουθήσω.
· Μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για το τραγούδι σου αλλά και να μας αποκαλύψεις κάποιες λεπτομέρειες για την live εμφάνισή σου;
Μαζί με το μουσικοσυνθέτη και μαέστρο μου Ευθύβουλο Θεοχάρους φτιάξαμε μια μελωδία που αντικατόπτριζε όλο το συναισθηματικό μας κόσμο. Ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και η Εβελίνα Τζιώρα έδωσαν σε λόγια αυτό που θέλαμε να βγάλουμε προς τα έξω. Μια μπαλάντα με πολλές δυναμικές, ενέργεια και πόνο. Όλα αυτά θα τα βγάλω με την ερμηνεία μου σε μια λιτή εμφάνιση.
· Σου έδωσε η Δέσποινα Βανδή κάποια συμβουλή για τον διαγωνισμό;
Η Δέσποινα στέκεται δίπλα μου και είναι πάντα πρόθυμη να με βοηθήσει σε καθετί που θα της ζητήσω κυρίως για τη σκηνική μου παρουσία. Τις συμβουλές που μου έδωσε προτιμώ να μην τις αποκαλύψω εδώ και να τις δείτε σε πράξη εκείνο το βράδυ.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη με ένα κλικ εδώ-http://www.tvnea.com/2015/02/face2face-tvnea-h-eurovision.htmlhttp://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
μαρια ελενα κυριακου eurovision, μαρια ελενα κυριακου σκηνικη παρουσια
Τυχαία Θέματα