Η κρίσιμη μάχη του Παναθηναϊκου σήμερα στον ΑΝΤ1

15:36 22/11/2012 - Πηγή: TVNea
Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα θα δώσει την πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη στον Ιάκωβο Φιλιππούση, στην εκπομπή EUROPA LEAGUE LIVE.
Ο Γιάννης Γκούμας θα σχολιάζει ζωντανά κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μην χάσετε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου ζωντανά από τον ΑΝΤ1
την κρίσιμη μάχη του τριφυλλιού κόντρα στη Μάριμπορ.

Από τις 19:40 μπείτε στο κλίμα της σπουδαίας αναμέτρησης με το PRE - GAME SHOW και τις ζωντανές συνδέσεις από το Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς και όλα τα τελευταία νέα.
Στις 20:00 ξεκινάει η live μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου, μαζί του θα σχολιάζει και ο Γιάννης Γκούμας. Ώρα τελικού για τον Παναθηναϊκό, με τη νίκη να αποτελεί το μόνο αποτέλεσμα που θα καταφέρει να τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Τριανταφυλλίδης
Στις 12 το βράδυ έρχεται το EUROPA LEAGUE LIVE. Μην χάσετε την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη που θα δώσει ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα αμέσως μετά το τέλος του ματς, στον Ιάκωβο Φιλιππούση. Ακόμα παρακολουθήστε όλο το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο από το Ολυμπιακό Στάδιο, τις αντιδράσεις, αλλά και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών για τον κρίσιμο αγώνα του Παναθηναϊκού. Αλλά και όπως πάντα, όλη τη δράση της 5ης αγωνιστικής με εκτεταμένα στιγμιότυπα της άλλης αναμέτρησης του ομίλου Λάτσιο-Τότεναμ, που ενδιαφέρει άμεσα τους πράσινους, καθώς και όλα τα γκολ και τις φάσεις της βραδιάς.
Οι κρίσιμες μάχες των πρασίνων ολοκληρώνονται στις 6 Δεκεμβρίου στις 22:05 με το ματς Τότεναμ - Παναθηναϊκός.
Μείνετε στον ΑΝΤ1. Ο παλμός του Europa League χτυπάει μόνο εδώ!http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα