Η καριέρα της Βίκυς Καγιάς

09:00 6/6/2011 - Πηγή: TVNea
Η Βίκυ Καγιά γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1978. Είναι μοντέλο, παρουσιάστρια και ηθοποιός. Έχει φωτογραφηθεί στα περιοδικά Vogue,Esquire ,Madame Figaro , Marie Claire και Elle.Σε ηλικία 14 χρονών η Βίκυ άρχισε να φωτογραφίζεται για διάφορες καμπάνιες, περιοδικά και τηλεοπτικές διαφημίσεις. Όταν έγινε 19 χρονών αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ ξεκινώντας από το Παρίσι. Δούλεψε και στη Γερμανία, στο Μιλάνοκαι στο Λονδίνο. Επίσης για πολλά χρόνια εργάστηκε στη Νέα
Υόρκη.Το 2005 το κανάλι της ΕΡΤ ,βρισκόταν σε δίλημμα καθώς ήθελε να επιλέξει ποια θα παρουσιάσει τη Eurovision στην Αθήνα στο πλευρό του Σάκη Ρουβά. Οι δύο επικρατέστερες ήτανε η Βίκυ Καγιά και η ηθοποιός Μαρία Μενούνος. Τελικά το κανάλι επέλεξε την Μαρία Μενούνος.Το 2006 βραβεύτηκε ως Το καλύτερο μοντέλο της Χρονιάς 2005....

Το 2006 έκανε ένα πέρασμα από την ταινία Λούφα και Παραλλαγή:Σειρήνες στο Αιγαίο. Την ίδια χρονιά παρουσίασε το talent show So you think you can dance για δύο πετυχημένες τηλεοπτικές σεζόν στο Mega channel. Ακόμη, τον Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς δάνεισε την φωνή της για την παιδική ταινία Cars.
Τον Ιανουάριο του 2007 κυκλοφόρησε στο εμπόριο ένα φωτογραφικό άλμπουμ με την τίτλο Vicky Kaya. Τα έσοδα από αυτό το άλμπουμ δόθηκαν σε παιδιά με ειδικά προβλήματα. Την ίδια χρονιά η Βίκυ διοργάνωσε ένα event για φιλανθρωπικό σκοπό με τίτλο Vicky & Friends δίνοντας τα χρήματα σε παιδιά που τα έχουνε ανάγκη.
Το 2007 και για δύο ακόμη χρόνια έπαιξε στο θέατρο τον ρόλο της Ούλα στο έργο Μια τρελή τρελή παραγωγή.
Τον Οκτώβρη του 2008 από το κανάλι Alpha tv παρουσίασε τη εκπομπή Είσαι μέσα;. Τα χρήματα της εκπομπής πήγαιναν σε διάφορα ιδρύματα. Τον Απρίλιο του 2009 πήγε στο κανάλι του Ant1 . Ήτανε η τελευταία παρουσιάστρια της εκπομπής Πρωινός καφές Παρουσίασε τον 20ό διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1.
Τη σεζόν 2009 - 2010 η Βίκυ ξεκίνησε να παρουσιάζει το talent show Next Top Model με μεγάλη επιτυχία καθώς και τον 21ό διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1.
Τη Κυριακή 10 Οκτωβρίου το 2010 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Νίκο Κρυθαριώτη. Την επόμενη μέρα, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, έκανε πρεμιέρα ο 2ος κύκλος του Next Top Model και το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου.         
          Βικιπαίδεια
Keywords
Τυχαία Θέματα