Η Καλίσι του Game of thrones, πιο καλοπληρωμένη νέα ηθοποιός

12:25 27/3/2015 - Πηγή: TVNea
Στους φαν του Game of thrones, η Εμιλία Κλαρκ είναι γνωστή ως η -επίδοξη- βασίλισσα Νταϊνέρις, η Καλίσι με τα πλατινέ μαλλιά, ίσως η πλέον αγαπημένη και σέξι ηρωίδα του σύγχρονου τηλεοπτικού παραμυθιού που έχει κατακτήσει τον κόσμο. Η 28χρονη Αγγλίδα, μπορεί να μην έχει καταφέρει -ακόμα;- να κυριεύσει τον κόσμο των Επτά Βασιλείων όμως έχει ήδη κατακτήσει το Χόλιγουντ, όπως καταδεικνύει το γεγονός ότι ηγείται στη λίστα
με τους πιο καλοπληρωμένους νέους ηθοποιούς, σύμφωνα με το The Hollywood ReporterΗ Κλαρκ ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού και αποκαλύπτει ότι μια από τις προτάσεις που απέρριψε ήταν αυτή της συμμετοχής στις «50 αποχρώσεις του γκρι». «Είχα πρόταση, αλλά την απέρριψα και δεν το μετανιώνω» δηλώνει. Η ταινία βέβαια εκτόξευσε το κασέ της Ντακότα Τζόνσον, η οποία υποδύθηκε τον κεντρικό ρόλο, όμως το κασέ της Κλαρκ βρίσκεται ήδη στα ύψη.Οπως αναφέρει ο Hollywood Reporter, η Κλαρκ εισπράττει περί τα 7 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν για τη συμμετοχή της στη σειρά του HBO, ενώ παράλληλα για τη συμμετοχή της στον νέο «Εξολοθρευτή» (Terminator) συμφώνησε αντί αμοιβής μεγαλύτερης του πρωταγωνιστή, Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ.Η Κλαρκ σήμερα δεν έχει καμία σχέση με το κοριτσάκι που πριν από έξι χρόνια πήγε ντροπαλά ντροπαλά να κάνει οντισιόν για ένα ρόλο σε μια νέα σειρά του HBO -που έμελλε να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην ιστορία του δικτύου. Εκείνη η οντισιόν της άλλαξε τη ζωή, κάνοντας το πρόσωπό της αναγνωρίσιμο σε δεκάδες χώρες -όπου υπάρχει φανατικό κοινό του Game of thrones, το οποίο μόνο στην Αμερική συγκεντρώνει περί τα 18,4 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο.Η επιτυχία της είναι τέτοια, που πλέον έχει το προνόμιο να λέει όχι στο υπερβολικό γυμνό -η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα γυμνά της, περιλαμβάνονται στους δύο πρώτους κύκλους. «Σήμερα στη σειρά, υπάρχουν πολλές γυναίκες, που πετάνε τα ρούχα τους, γεγονός που μου επιτρέπει να μειώσω τον αριθμό των σκηνών που δείχνω τις ρόγες μου...» δηλώνει με χαμόγελο στο περιοδικό.

Στον νέο Terminator («Terminator: Genisys»), η Κλαρκ υποδύεται τη Σάρα Κόνορ. Για τις ανάγκες του ρόλου, εκπαιδεύτηκε στη χρήση κάποιων πολύ επικίνδυνων όπλων, ώστε να μπορεί να κρατά πειστικά ένα αυτόματο όπλο στην οθόνη.Για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «Εξολοθρευτή» σε συνδυασμό με αυτά του «Game of thrones» η Κλαρκ αναγκάστηκε να απορρίψει πρόταση του Ολιβερ Στόουν να υποδυθεί το κορίτσι του Εντουαρντ Σνοουντεν στην ταινία που ετοιμάζει με θέμα τη ζωή του. «Αρνήθηκα και ράγισε η καρδιά μου...» δηλώνει με έμφαση στο περιοδικό. Βάλσαμο για τη ραγισμένη καρδιά της, προφανώς στάθηκε η γνωριμία με τον Αυστραλό συμπρωταγωνιστή της, στο «Terminator», Τζέι Κούρτνεϊ, με τον οποίο τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι.

thetoc
http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
kalisi poia ithopoios
Τυχαία Θέματα