Η Καίτη Γαρμπή ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι: Ποια γνωστή τραγουδίστρια την «έδωσε» στα social media;

18:15 15/9/2015 - Πηγή: TVNea
Η Καίτη Γαρμπή μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, λίγα χρόνια πριν, στην άκρως επιτυχημένη σειρά του Μεγάλου Καναλιού, «7 Θανάσιμες Πεθερές», ερμηνεύοντας με μοναδικό τρόπο την «Αθηναία Πεθερά», είναι έτοιμη ξανά να δείξει σε όλους το υποκριτικό της ταλέντο.
Έτσι μετά το πέρασμά της από τη μικρή οθόνη, ετοιμάζεται να κατακτήσει για πρώτη φορά και το θεατρικό σανίδι, πρωταγωνιστώντας στο νέο μιούζικαλ «Barbarella the 80’s Musical» που θα ανέβει στα τέλη του επόμενου μήνα στο θέατρο
«Πειραιώς».
Εκτός από την Καίτη Γαρμπή, θα εμφανιστούν οι: Ελένη Φουρέιρα, Σταμάτης Γαρδέλης, Ιωάννα Πηλίχου, Ήβη Αδάμου κ.α. πολλοί και σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων.
Την αποκάλυψη μάλιστα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Καίτης Γαρμπή έκανε η σύντροφος του Μιχάλη Κουινέλη, η οποία ανέβασε με μεγάλη χαρά μια φωτογραφία από τις πρόβες στο λογαριασμό της στο Instagram, συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετέχω κι εγώ σε αυτό! Στις πρόβες με την Καίτη Γαρμπή, τον σκηνοθέτη μας Γιώργο Βάλαρη, την Ελένη Φουρέϊρα και την Ιωάννα Πηλιχού! Καλή μας αρχή!».Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:

peoplegreece http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα