Η ''Ιωάννα'' του ΡΟΥΑ-ΜΑΤ αποκαλύπτει:«Σοκάρομαι και αρχίζω να καταλαβαίνω ποια ήταν η αδερφή μου»

17:16 20/9/2015 - Πηγή: TVNea
Η ''Ιωάννα'' της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Ρουά Ματ», είναι μια από τις ηρωίδες που πολλοί λατρεύουν να... μισούν. Η ίδια αποκαλύπτει μόνο στο TV24 όσα πρόκειται να δούμε στα πρώτα επεισόδια του β΄ κύκλου αλλά και τις νέες περιπέτειες που θα ζήσει.
Το «Ρουά Ματ»επιστρέφει στις οθόνες μας με νέα επεισόδια.
«Γουστάρω τρελά! Στα πρώτα είκοσι επεισόδια που έχουμε γυρίσει γίνονται τρελές ανατροπές, οπότε και σαν ηθοποιό αυτό με ιντριγκάρει. Έχουμε δεθεί πια ως
ομάδα, ενώ οι καινούριες μεταγραφές είναι μία και μία. Νομίζω πως φέτο θα γίνει τρελό παιχνίδι».
Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές να δουν;
«Όπως σου είπα γίνονται τρελές ανατροπές. Επί πλέον, όλοι οι χαρακτήρες δοκιμάζουν τα όρια και τις αντοχές τους».
Το ίδιο ισχύει και για την Ιωάννα;
Η Ιωάννα κι αν δοκιμάζει τα όριά της! Πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να ξεπεράσει το πένθος για την αδελφή της, αλλά γίνονται διάφορα».
Μετανιώνει που δεν πίστεψε ότι κινδυνεύει η αδερφή της;
«Είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά και παλεύει με τις τύψεις της, μέχρι που έρχεται κάτι άλλο και την αποτελειώνει. Παρ’ όλα αυτά, η Ιωάννα βρίσκει τον τρόπο και στέκεται πάλι όρθια.
Η Βίκυ μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή, αλλά αφήνει πίσω της μια... πλεκτάνη. Όλα αυτά τα ανακαλύπτει σιγά σιγά η Ιωάννα». «Σοκάρομαι και αρχίζω να καταλαβαίνω ποια ήταν -πραγματικά- η αδερφή μου. Αυτό με λυτρώνει λίγο από τις τύψεις και τις ενοχές».
Στα πρώτα επεισόδια ο Μάξιμος σου ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσετε.Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις;
«Πλέον η Ιωάννα έχει ξεκαθαρίσει μέσα της ποιον θέλει και με ποιον είναι ερωτευμένη. Έχει ξεπεράσει την απιστία του Μάξιμου».
Στη ζωή του Δημήτρη έχει μπει ένα νέο πρόσωπο: Η Ρεγγίνα. Νιώθεις ξανά προδομένη;
«Στην αρχή δεν πιστεύει πως ο Δημήτρης νιώθει πράγματα για μια άλλη γυναίκα. Όταν αρχίσει, όμως, να το αντιλαμβάνεται θα βγάλει... νύχια. Αγαπάει πραγματικά τον Δημήτρη. Η Ιωάννα νιώθει πως ,αν χάσει τον Δημήτρη, χάνει και τις ισορροπίες της. Το μεγαλύτερο πλήγμα που μπορεί να δεχτεί είναι να χάσει τον συγκεκριμένο άντρα».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα