Η ''Φλώρα'' μπαίνει στον ''Αστέρα Ραχούλας'' και δηλώνει:«Είπα αμέσως το "ναι"»

13:17 16/7/2016 - Πηγή: TVNea
Η Υρώ Μανέ θα κάνει άνω κάτω δυο χωριά στη νέα κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας»

Αυτόν τον τίτλο δεν τον αφήνει με τίποτα. Η Υρώ Μανέ επιστρέφει τηλεοπτικά ως «κυρία δημάρχου» και κάνει άνω κάτω δυο χωριά. Και αυτό γιατί, στη νέα
κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας», που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ερχόμενη σεζόν, θα παρατήσει τον δήμαρχο σύζυγό της για να παντρευτεί τον συνάδελφό του από το διπλανό χωριό, το Παραδείσι.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τη μικρή οθόνη κατ' επιλογήν, καθώς δεν έπεσε στα χέρια της ένα σενάριο που να την εντυπωσιάσει, όπως αυτό του Λευτέρη Παπαπέτρου στα «Εγκλήματα», έρχεται για να παίξει... μπάλα στο τηλεοπτικό γήπεδο με ένα σίριαλ-πρόκληση. Το πρωτότυπο σενάριο υπογράφουν οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς και η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Κρητικού.

«Την περασμένη άνοιξη έκανα ένα guest στην κωμωδία "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα". Εκεί κατάλαβα ότι στον Alpha γίνονται ωραίες τηλεοπτικές δουλειές. Όταν μου πρότειναν οι υπεύθυνοι του σταθμού να πάρω μέρος στον "Αστέρα Ραχούλας" και διάβασα το σενάριο, είπα αμέσως το "ναι". Πρόθεσή μου είναι να στηρίξω την ελληνική μυθοπλασία και αυτό πρέπει να το κάνουμε όλοι οι Έλληνες ηθοποιοί, ακόμη κι αν χαμηλώσουμε τις αμοιβές μας» ,αναφέρει η Υρώ Μανέ.

Η ηθοποιός, μιλώντας για την τηλεόραση και την αναγκαιότητα να υπάρχει η ελληνική κωμωδία στο πρόγραμμα, τονίζει: «Η δωρεάν ψυχαγωγία είναι απαραίτητη για τους Έλληνες προκειμένου να ξεχαστούν από τη μιζέρια και την ταλαιπωρία που τραβούν αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές. Η μικρή οθόνη για μένα είναι ένα μέσο που αγαπώ, γιατί μπαίνω στο σπίτι των τηλεθεατών και γίνομαι φίλος της οικογένειάς τους».

Όσο για την υπόθεση της σειράς; Ασχολείται με το ποδόσφαιρο που έχει φέρει αντιμέτωπα δυο χωριά. Στη μια μεριά του γηπέδου ο Αστέρας, η ιστορική επαρχιακή ομάδα η οποία χωρίς παπούτσια και μπάλες δέχεται τις ήττες με όποια αξιοπρέπεια της έχει απομείνει. Από την άλλη, το αδίστακτο Παραδείσι και η ομάδα του, Κεραυνός! Ήδη Παναγιώτα Βλαντή, Αντώνης Καρυστινός και Δημήτρης Ήμελλος έχουν ενταχθεί στο καστ, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η διανομή ρόλων, αφού τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα.

Πηγή:espressonews.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα