Η έξυπνη κίνηση του ALPHA και του STAR!

10:44 4/9/2018 - Πηγή: TVNea

Και δεν αναφέρομαι στη... συγκατοίκηση.

Αδιαμφισβήτητα, η φετινή τηλεοπτική σεζόν αποτελεί μία από τις πιο ανταγωνιστικές της ιστορίας της τηλεόρασης, καθώς όλοι οι σταθμοί επενδύουν στον υπερθετικό βαθμό στο πρόγραμμα τους
-ειδικά στην prime time ζώνη -, ενώ ένας νέος "παίκτης" θα κάνει την εμφάνιση του. Στόχος; Μα φυσικά, να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή και να αποσπάσουν τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης και, κατ' επέκτασιν, διαφημιστικά
έσοδα.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό το STAR έκανε κίνηση... που μπορεί να αποδειχθεί ματ, αν λάβουμε υπόψη την όχι και τόσο μακρινή τηλεοπτική ιστορία. Και για να μπούμε στο "ψητό": Το STAR ρίχνει στην "αρένα" του prime-time το πιο δυνατό του πρόγραμμα πιο νωρίς από ποτέ και προκαλεί αναστάτωση στους υπόλοιπους σταθμούς.

Ο λόγος, φυσικά, για το "Next Top Model", το οποίο κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα στις 21:00. Από την άλλη, στον ΣΚΑΪ, τόσο το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" όσο και το "The Voice Of Greece" βρίσκονται στη φάση δηλώσεων συμμετοχής, στον ANT1, για το πολυαναμενόμενο "Nomads" δεν έχει γίνει η τελική επιλογή των παικτών και δεν έχει γυριστεί ακόμα το trailer, ενώ στο EPSILON TV το "Project RunAway" θα βγει μετά τις 15 Οκτωβρίου.

Στην ίδια φιλοσοφία και ο ALPHA, ο οποίος ρίχνει το πιο δυνατό του όπλο - "ακούει" στο όνομα "Τατουάζ" - πιο νωρίς από το αναμενόμενο και συγκεκριμένα την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να προλάβει όλες τις υπόλοιπες σειρές και να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού του. Τέσσερις φορές την εβδομάδα θα παίζει εξάλλου με δίωρο επεισόδιο, αφού πέρσι πέρασε τις εξετάσεις με άριστα!

Λέτε να ξαναζήσουμε στιγμές "MasterChef" - "Survivor" - Hell's Kitchen; Για να δούμε...

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα