Η Έλλη Παπαγγελή μιλάει για όλους και για όλα αποκλειστικά στο tvnea.com

18:01 11/8/2016 - Πηγή: TVNea
Την ξέρουμε χρόνια μέσα από το modeling και από κάποιες δηλώσεις της που συζητήθηκαν.Τηλεοπτικά μας συστήθηκε πιο διεξοδικά το Μάιο μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Έψιλον "Πρωινούλι",ενώ εδώ και 10 μέρες περίπου είναι κεντρική παρουσιάστρια στην καλοκαιρινή έκδοση της ίδιας εκπομπής.Αναφέρομαι φυσικά στην Έλλη Παπαγγελή,η οποία μας παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο tvnea.com

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με το
"'Εψιλον" το Μάιο;

Εντελώς τυχαία, δημιουργήθηκε η ανάγκη ενός τηλεοπτικού πρωινού στο Έψιλον και με σκεφτηκαν

Ποιο ήταν το βασικό σου άγχος μίας που ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχες σε τηλεοπτική εκπομπή;

Εννοείς σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, γιατί τηλεοπτικά γυρίσματα έχω κάνει αρκετά. Το να είμαι ο εαυτός μου και να μην κάνω κάποιο μεγάλο λάθος.

Πώς ήταν η συνεργασία σου με την Όλγα και τον Γιάννη;

Πάρα πολύ καλή, διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά η χημεία μας έδεσε και οφείλω ένα ευχαριστώ σε όλη την ομάδα.

Πολλές φορές τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής βρίσκονταν σε ένταση και εσύ ήσουν η ήσυχη της παρέας.Από άποψη;

Ναι. Δεν μου αρέσουν οι εντάσεις και τα ξεκατινιάσματα είτε στην τηλεόραση είτε στην προσωπική μου ζωή. Είμαι αυτό που λένε ήρεμη δύναμη (χαμογελάει)

Η πρόταση για να γίνεις κεντρική παρουσιάστρια στην καλοκαιρινή έκδοση της εκπομπής σε ενθουσίασε;Σε πείραξε καθόλου που θα έχανες τις καλοκαιρινές σου διακοπές;

Φυσικά ποιον δεν θα ενθουσίαζε όχι μόνο το ότι θα έχει βασικό ρόλο παρουσιαστή σε ένα πρωινό τρίωρης διάρκειας, αλλά και το ότι τον πιστεύουν και τον εμπιστεύονται τόσοι άνθρωποι;

Όχι δεν με πείραξε καθόλου το θέμα των διακοπών. Δεν είμαι αχάριστη να κοιτάω τις διακοπές μου σε τόσο δύσκολες εποχές. Πρώτα η δουλειά και μετά τα υπόλοιπα. Άλλωστε κάθε καλοκαίρι δουλεύω αφού είμαι εργασιομανής. Μην ξεχνάμε πως ένα σκ ή ένα τριήμερο αρκεί για να γεμίσεις σε μεγάλο βαθμό τις μπαταρίες σου.

Ποια είναι η σχέση σου με τα νούμερα τηλεθέασης;

Πολύ μακρινή. Δεν ζω με το άγχος αυτό. Κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου και να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος επαγγελματίας και τα νούμερα τα αφήνω σε άλλους.

Συνεργάζεσαι καθημερινά με έναν πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο όπως είναι ο Γιώργος Μπέζας.Πώς το διαχειρίζεσαι;

Αυτόν θα έπρεπε να ρωτήσεις πως διαχειρίζεται εμένα! Ο Γιώργος είναι εκπληκτικός και ως συνεργάτης και ως άνθρωπος και δεν σου κρύβω πως μόλις μετά από λίγους μήνες συνεργασία δέσαμε τόσο πολύ που τον θεωρώ φίλο μου!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι στην εκπομπή;

Η έναρξη που ξεκινάμε με πολύ χαμόγελο αλλά και τα ρεπορτάζ που κάνω με τον κόσμο που έχουν πολύ μεγάλη αποδοχή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι συνεντεύξεις με πολύ αξιόλογους ανθρώπους.

Η συνεργασία σου με το σταθμό θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν;

Ότι και να σου πω αυτή τη στιγμή ψέμα θα είναι. Βρισκόμαστε όμως σε συζητήσεις και το κλίμα είναι πολύ καλό.

Έχεις ενεργή άποψη για την πολιτική.Θα ήθελες να βρίσκεσαι σε ένα τέτοιο πρόγραμμα αντί για ένα με gossip θεματολογία;

Ναι φυσικά και θα ήθελα αλλά σιγά σιγά. Δεν βιάζομαι. Ότι είναι να γίνει θα γίνει με το χρόνο που απαιτείται. Δεν χρειάζεται να εκβιάζουμε καταστάσεις ποτέ.

Έχεις μετανιώσει για κάποιες δηλώσεις σου στο παρελθόν;

Για την ουσία των δηλώσεών μου ΠΟΤΕ. Όμως σίγουρα θα επέλεγα ένα διαφορετικό περιτύλιγμα για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο.

Σου αρέσει να απασχολείς με τα λεγόμενα σου;

Όχι αν εννοείς πως κάνω δηλώσεις επίτηδες για να ασχολούνται μαζί μου. Αλλά σε όλους αρέσει να ασχολούνται μέχρι ένα σημείο μαζί τους. Εγώ θα προτιμούσα να ασχολούνται με την δουλειά μου.

Πρόσφατα στην εκπομπή σου ακούστηκε μία άσχημη λέξη στον αέρα.Ένιωσες αμήχανα;

Λίγο ναι, το ομολογώ. Όχι όμως για μένα αλλά κυρίως για τον κόσμο που παρακολουθεί, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί.

Θεωρείς πως για τη μόρφωση που διαθέτεις σπάνε τα "ταμπού" για τα μοντέλα;

Αυτά τα ταμπού υπήρχαν και θα υπάρχουν. Ξέρω άπειρα πολύ μορφωμένα παιδιά που ασχολούνται με το χώρο της μόδας και το μόντελιγκ. Αν βοηθάω με τη στάση μου να περιοριστούν κάποια χαζά στερεότυπα χαίρομαι πολύ για αυτό.

Τι παρακολουθείς στην τηλεόραση;

Δεν υπάρχει πολύς χρόνος. Όμως θα σίγουρα αν τύχει θα δω ειδήσεις και ντοκιμαντέρ με ιστορία ή άγρια φύση. Επίσης μου αρέσουν οι χιουμοριστικές εκπομπές όπως το Ράδιο Αρβύλα.

Η διάθεση σου για πιο έμπρακτη ενασχόληση με την πολιτική είναι ενεργή ακόμα;

Με αυτό γεννιέσαι. Πάντα θα θέλω να ασχολούμαι με τα κοινά από οποιοδήποτε πόστο, δεν πρόκειται να μου φύγει ποτέ. Διάθεση να υπάρχει και χρόνος και τρόπος πάντα βρίσκονται νομίζω.

Νιώθεις πως οι σέξι φωτογραφήσεις θα φέρουν εμπόδια στην πολιτική σου σταδιοδρομία;

Όχι γιατί πρώτον δεν είναι πολλές, απλά κάποιες που έκανα πολύ μικρή αναπαράγονται συνέχεια και κυρίως γιατί πολλές γυναίκες έχουν κάνει στο παρελθόν αλλά έχουν πετύχει στην πολιτική σκηνή, όπως η κυρία Γκερέκου, Κουντουρα κα. Είμαστε δε στο 2016 να σου θυμίσω.

Έχεις δηλώσει πως το μέγεθος μετράει. Επιμένεις να έρχεσαι σε κόντρα με τις περισσότερες έρευνες;

Τη λέξη χιούμορ την ξέρετε; Ε χιούμορ έκανα για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού γυρίσματος. Στην πραγματική ζωή το μέγεθος μετράει σε πολλά πράγματα αλλά δεν είναι καθοριστικός παράγοντας επιλογής συντρόφου. Άλλωστε μόνο οι κενοί άνθρωποι ασχολούνται μόνο με το σεξ και είναι το νούμερο ένα θέμα στη ζωή τους. Επίτρεψέ μου να μην ανήκω σε αυτή τη κατηγορία.

Ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για σένα;

Δεν υπάρχουν ιδανικοί άντρες ούτε εγώ είμαι η ιδανική γυναίκα άλλωστε. Αλλά σίγουρα ένας άντρας που θα μπορούσε να μου τραβήξει το ενδιαφέρον δεν θα ήταν ούτε ένας δήθεν, ούτε κάποιο ψώνιο με τον εαυτό του. Ένας σοβαρός μετρημένος άντρας με πίστη στον εαυτό του, πολύ εργατικός και με ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ είναι πιο κοντά στα θέλω μου. Η δε εμφάνιση σίγουρα δεν παίζει για μένα τον πιο καθοριστικό ρόλο. Η συμπεριφορά του, όχι μόνο απέναντί μου αλλά σε όλους είναι πολύ πιο σημαντική. Κοιτάω το περιεχόμενο, όχι το περιτύλιγμα.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε την Έλλη Παπαγγελή για την όμορφη συνέντευξη που μας παραχώρησε!!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα