Η Ελεωνόρα εξυμνεί το ήθος του Νίκου Αλιάγα

11:51 6/5/2011 - Πηγή: TVNea
''Σήμερα το πρωί, είχαμε ένα ωραιότατο θεματάκι στην εκπομπή. Το πρώτο εξώφυλλο που έκανε ο Νίκος Αλιάγας, όταν ακόμα ήταν φοιτητής στη Γαλλία, το 1989. Ένα εξώφυλλο το οποίο τραβήχτηκε εν αγνοία του και για το οποίο ενημερώθηκε τυχαία,  όταν λίγες μέρες μετά είδε τον εαυτό του να κοσμεί το περιοδικού Point,  από τα πλέον γνωστά της Γαλλίας.

Η είδηση της ημέρας όμως δεν είναι αυτή...

Με αφορμή το θέμα αυτό που προβάλλαμε, έστειλα μήνυμα στον
Νίκο Αλιάγα, και τον ενημέρωσα πως είχαμε την κουβέντα του στην εκπομπή. Την ίδια ώρα, και εκείνος, μου έστειλε μήνυμα ότι οι Έλληνες φίλοι του στο Twitter, του είχαν ήδη μεταφέρει όσα γινόντουσαν στον αέρα της «Πρωινής Μελέτης».

Γλυκός, άμεσος και ευγενικός, μου ευχήθηκε καλή μέρα, ενώ εγώ τόλμησα να τον ρωτήσω αν θα ήθελε να βγει στην εκπομπή μέσω Skype  να μας μιλήσει για λίγα λεπτά. Σημειωτέον, την ώρα που ανταλλάζαμε όλα αυτά τα μηνύματα, ο Νίκος ήταν στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής, πρώτη σε ακροαματικότητα.

Χωρίς να χρειαστεί καν να περιμένω περισσότερο από μερικά λεπτά,ο Νίκος είχε
αποδεχτεί την πρόταση μας, και λίγη ώρα αργότερα μας έλεγε τα νέα του από την Γαλλιά, συστήνοντας μας τους συνεργάτες του, και μιλώντας ζωντανά με τους Γάλλους ακροατές του. Έμεινε στην παρέα μας, όσο περισσότερο μπορούσε και απαντούσε πρόθυμα σε όλες μας τις ερωτήσεις. Χωρίς να το έχουμε προσχεδιάσει, χωρίς να το έχουμε κανονίσει, χωρίς να το σκεφτεί, χωρίς να βρει καμία μικρή ή μεγάλη δικαιολογία για να αποφύγει την πρόταση μου να βγει στον αέρα μας.

Ο Νίκος Αλιάγας,  που εδώ και 15 χρόνια κάνει τηλεόραση και μεσουρανεί στη Γαλλία, ο οποίος έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή του τεράστια ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, και είναι πρώτο όνομα επί σειρά ετών σε μία χώρα με τεράστια αγορά, χωρίς ντιβισμούς , χωρίς μου- σου- ξου, βγήκε απλά, εύκολα και γρήγορα και είπε μία καλημέρα σε μία εκπομπή της πατρίδας του, και τους τηλεθεατές της.

Αυτή είναι η είδηση της ημέρας. Και την αναφέρω, πρώτον γιατί εντυπωσιάστηκα από την απλότητα του Νίκου Αλιάγα, και δεύτερον γιατί μέσα απ όλο αυτό βρίσκω την ευκαιρία να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους δικούς μας ντόπιους «αστερίσκους» που χωρίς κανέναν λόγο, φέροντας καμία επιτυχία στις πλάτες τους, και χωρίς καμία ουσία, όταν τους ζητάς να δώσουν μία συνέντευξη επειδή με κάποια αφορμή βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, σε φέρνουν στη δύσκολη θέση να καταλάβεις πως ο άνθρωπος δεν θέλει και πολύ για να ξεφύγει καβαλώντας το καλάμι. Φτηνές δικαιολογίες, απαράδεκτο τουπέ, αγένεια, κοφτή φωνή, σε ακραίες περιπτώσεις και ύβρεις, επιστρατεύονται από διαφόρους αλλοπαρμένους αυτοτιτλοφορούμενους «σημαντικούς» προκειμένου εκείνοι να ζήσουν το παραμύθι τους, και εμείς το δράμα μας του να παρακαλάμε εφήμερα ονοματάκια για μία δήλωση.
(Queen.gr)
Keywords
Τυχαία Θέματα