Η Δούκισσα Νομικού στο Tvnea: "Τα νούμερα είναι μια χαρά όταν έχεις απέναντι τον Μπέζο!"

18:04 24/2/2012 - Πηγή: TVNea
Η πανέμορφη παρουσιάστρια και  το κορίτσι της διπλανής πόρτας, Δούκισσα Νομικού, που απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή στο Laugh Attack, μιλάει αποκλειστικά στον Αλέξανδρο Κούρτη και στο Tvnea για την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, τα ποσοστά τηλεθέασης του Laugh Attack αλλά και για τις φήμες που την θέλουν στο νέο DWTS!

- Αρχικά
Δούκισσα θέλω να μου μιλήσεις για την συνεργασία σου με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη στο "Laugh attack" και για το αποτέλεσμα των πρώτων επεισοδίων που έχουμε δει ως τώρα; Ο Παναγιώτης είναι ένα αξιόλογο παιδί με χιούμορ και ήθος.. Χαίρομαι που συνεργαζόμαστε γιατί πραγματικά το διασκεδάζουμε! Θεωρώ πως κάθε φορά προσπαθούμε για το καλύτερο και δένουμε ακόμη περισσότερο!

- Πότε προέκυψε η πρόταση του Ant1 για το συγκεκριμένο concept; Προέκυψε μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. Τότε βρισκόμουν σε μια μεταβατική και μετέωρη επαγγελματική περίοδο.. Με πήραν λοιπόν τηλέφωνο απο τον Αντ1, μου το πρότειναν, κάναμε ένα ραντεβού και συμφωνήσαμε! Ήταν ένα όμορφο δώρο για τη νέα χρονιά!

- Τι σου αρέσει περισσότερο στην εκπομπή; Με ποιά αποσπάσματα από Μπαμ, Ταξί ή Πρίζα γελάς πιο πολύ; Μου είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω κάποια από αυτές τις 3 εκπομπές. Τις έχω αγαπήσει όλες μέσα από το laugh attack. Ακόμη και το ταξί για παράδειγμα, που είναι εκπομπή του 1995-96 και που τότε δεν είχα την ευκαιρία να την παρακολουθήσω, τώρα έχω γίνει μεγάλη φαν!

- Πολλοί έχουν πει γιατί ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να φτιάξει μια νέα εκπομπή με αποσπάσματα άλλων και δεν έβαλε ξανά τις παλαιότερες εκπομπές αυτούσιες. Ποιά είναι η δική σου γνώμη; Δεν είμαι εγώ η αρμόδια να απαντήσω για τις αποφάσεις του καναλιού. Παρολαυτά, θεωρώ πως μέσα από το laugh attack, οι εκπομπές είναι πιο άμεσες. Έχουν μια επαφή με το τώρα, γιατί μην ξεχνάς ότι μιλάμε για 10 και 15 χρόνια πριν. Οπότε πολλά πραγματα από την τότε επικαιρότητα τα έχουμε ξεχάσει και κάποιος πρέπει να τα θυμήσει και να τα σχολιάσει. Αυτός είναι και ο δικός μας ρόλος με τον Παναγιώτη.

- Τα νούμερα, που μέχρι τώρα τουλάχιστον είναι θα έλεγα μέτρια, τα κοιτάς; Σε αγχώνουν;  κάντε  κλικ  για  τη  συνέχεια  της  συνέντευξης  στα  περισσότερα!
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα