Η Δούκισσα Νομικού αναλαμβάνει το ¨Joy¨!

16:01 10/9/2015 - Πηγή: TVNea
Είναι ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ετών. Την έχουμε δει να παρουσιάζει
shows, να παίζει στον κινηματογράφο, να κάνει πασαρέλα, να τραγουδάει ( στο Madwalk) ακόμα και να ερωτεύεται αφού οι φετινές διακοπές της στη Μύκονο με τον αγαπημένο της έμοιαζαν με τρυφερό φωτορομάντζο σε συνέχειες.

Η ίδια δεσμεύεται με συμβόλαιο, ήταν από την αρχή δεδομένο ότι το κανάλι θα φρόντιζε να αξιοποιήσει το "δυνατό χαρτί" του με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι λοιπόν, τις τελευταίες μέρες η Δούκισσα
βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις ώστε να αναλάβει την παρουσίαση του γυναικείου μαγκαζίνο "Joy" που είχε μετακομίσει αθόρυβα στον ΑΝΤ1 από τις αρχές του καλοκαιριού. Αυτή τη φορά όμως η εκπομπή θα αλλάξει ύφος, θα γίνει πιο προσωποκεντρική, ώστε το προϊόν να ταυτιστεί με την παρουσιάστρια- έτσι λοιπόν η Δούκισσα, δεν θα περιοριστεί μόνο στις συνεντεύξεις αλλά θα τη βλέπουμε και στις άλλες ενότητες της εκπομπής. Η ακριβής ώρα μετάδοσης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή (αν θα είναι μεσημέρι ή απόγευμα δηλαδή), ούτε η συμφωνία έχει κλείσει οριστικά, αλλά όπως μαθαίνουμε, όλα είναι σε πολύ καλό δρόμο και, εκτός απροόπτου, είναι θέμα χρόνου οι επίσημες ανακοινώσεις.

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα