Η δικαίωση ενός δημοσιογράφου

17:46 16/1/2013 - Πηγή: TVNea
Λένε πως η αλήθεια και το δίκαιο πάντοτε δικαιώνονται. Όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να τα αποσιωπήσουν, η ουσία δεν χάνεται ποτέ.... τουναντίον, ξεχωρίζει και θεριεύει! Και οι απόψεις αυτές φαίνεται πως βρίσκουν απολύτως αντίκρισμα στην περίπτωση του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη.

Ο παρουσιαστής της "Πρωινής ενημέρωσης" - μαζί με τη Μαριλένα Κατσίμη - αποδεικνύει κάθε πρωί στη ΝΕΤ πως η διάρκεια μιας εκπομπής μπορεί να μειωθεί, η αξιοπιστία και η αμεροληψία της όμως, όχι. Τι κι αν υπέστησαν βαριές επιπλήξεις από τη διοίκηση της ΕΡΤ
για τα - ουκ ολίγα - εύστοχα σχόλιά τους, κατά των χειρισμών της κυβέρνησης, τι κι αν απομακρύνθηκαν για λίγο από το "τιμόνι" της εκπομπής, τι κι αν φλέρταραν με την απόλυση, τι κι αν τους δόθηκε, εκ των υστέρων, μισός χρόνος "αέρα" απ' ότι πριν. Η "Πρωινή ενημέρωση" καταφέρνει κάθε πρωί - πολύ πρωί - να ξεχωρίσει με τις υψηλές τηλεθεάσεις που χαρίζει στην Κρατική Τηλεόραση, σε αντίθεση με τα "υποκατάστατα" ενημέρωσης που ακολουθούν στο πρόγραμμα της ΝΕΤ.

Ενδεικτικά, στο δίωρο 06:00-08:00 η "Πρωινή ενημέρωση" σημειώνει μέσο όρο τηλεθέασης που κυμαίνεται ανάμεσα στο 16-22%, φτάνοντας μέχρι και τη δεύτερη θέση της συγκεκριμένης ζώνης. Τη σκυτάλη λαμβάνει η εκπομπή "ΝΕΤ στα γεγονότα" (08:00-10:00) που ρίχνει το μέσο όρο του σταθμού στο 10-12%, για να έρθει το "Συμβαίνει τώρα" (10:00-12:00) και να αγγίξει τηλεθεάσεις που θυμίζουν θερμοκρασίες... Νευροκοπίου (5-8% στο σύνολο, 2-5% στα νεανικά κοινά!). Κι αν τώρα οι ιθύνοντες της ΝΕΤ βλέπουν αυτές τις διακυμάνσεις στα καθημερινά "ραβασάκια" της Agb, πληρώνουν σιωπηλά και επώδυνα το κούφιο τους, πολιτικοποιημένο πείσμα. Και εις άλλα με υγεία!
Keywords
Τυχαία Θέματα