Η Δέσποινα Βανδή ανακυρήσσεται εθνική ευεργέτιδα από την ελληνική Πολιτεία!

19:45 23/11/2013 - Πηγή: TVNea
Στο επίκεντρο των διαδικτυακών και social-mediaκών συζητήσεων βρέθηκε χθες η Δέσποινα Βανδή, μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το νυχτερινό σχήμα στο οποίο θα συμμετείχε με το Νότη Σφακιανάκη. Αφορμή της διάλυσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο καλλιτεχνών στάθηκαν οι χθεσινές δηλώσεις του λαϊκού τραγουδιστή στην εκπομπή "Το Πρωινό", στις οποίες εκθείαζε την πολιτική και τις προθέσεις της Χρυσής Αυγής, ενώ έκρινε γελοίες τις τραγουδίστριες που συμμετέχουν σε talent-shows
(βλέπε Βανδή στο "The Voice").

Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία έσπευσε να στείλει συγχαρητήρια μηνύματα προς την γενναία καλλιτέχνιδα, που απέδειξε με αυτή της την πράξη πως διέπεται από άτρωτη αξιοπρέπεια και πως δεν προτίθεται να θυσιάσει στο βωμό της δόξας και των χρημάτων τις δημοκρατικές της απόψεις. Δημοσιεύσεις, όπως "Μπράβο στη Δέσποινα Βανδή!", "Συγχαρητήρια Δέσποινα!" αλλά και πιο εμπνευσμένα συνθήματα, όπως "Υποφέρω, υποφέρω, υποφέρω, υποφέρω πολύ, στους τάφους σας φασίστες θα χορεύουμε Βανδή!" πλημμύρισαν το διαδίκτυο, σαν ένα κύμα θερμής επικρότησης.

Φυσικά, η ελληνική Πολιτεία δεν θα μπορούσε να παραμείνει άπραγη μπροστά στη γενναία πράξη της τραγουδίστριας! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την επιθυμία του να της απονείμει το Βραβείο Αντιφασιστικής Δράσης, ανακηρύσσοντάς την επίτιμη εθνική ευεργέτιδα! Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκέμβρη στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwo Ndo, όπου θα παραστεί σύσσωμο το υπουργικό Συμβούλιο, ο πρωθυπουργός και πλήθος καλλιτεχνών.

[Το παραπάνω δημοσίευμα αποτελεί προϊόν χιούμορ και σάτιρας και σαφώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!]

*ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:45 ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΟΥΡΗ ΣΤΟ "LET'S TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ!
Keywords
Τυχαία Θέματα