Η ατάκα του Λιάγκα για την Σπυροπούλου που θα συζητηθεί! (Video)

17:45 7/1/2013 - Πηγή: TVNea
Οι όλο και πιο τακτικές σπόντες της... νεοσύλλεκτης Κωνσταντίνας Σπυροπούλου προς τη Ναταλία Γερμανού στο "Μες στην καλή χαρά" στάθηκαν αφορμή να πετάξει ο Γιώργος Λιάγκας μία ατάκα-φωτιά!

Συγκεκριμένα, ενώ σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Πρωινό mou" τέθηκε το ζήτημα για τα υπονοούμενα της Σπυροπούλου προς τη Γερμανού πως η δεύτερη δεν εμφανίζεται στις συσκέψεις της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: "Eγώ σας έχω πει για την εξέλιξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αλλά δεν με ακούτε. Σαφώς είναι μη συγκρίσιμα μεγέθη η Σπυροπούλου
με την Γερμανού για να το ξεκαθαρίσω. Θεωρώ ότι είναι λάθος της Ναταλίας που έχει μπει στο τρυπάκι και απαντάει."

Αμέσως μετά, ο έκτακτος καλεσμένος Άρης Καβατζίκης δήλωσε: "Να αναγνωρίσουμε την πρόθεση της Σπυροπούλου ότι θέλει διακαώς να γίνει παρουσιάστρια, γιατί πολλοί θέλουν να κάνουν τηλεόραση και δεν το λένε". Τότε ο Γιώργος πέταξε το... καρφί: "και θέλει να φάει την εκπομπή της Γερμανού!"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO, ΕΔΩ:

MHN ΧΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00! TO "TALK" ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝO-ΕΚΠΛΗΞΗ! Ο ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΔ. & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ STAR CHANNEL, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΕΛΗΣ, ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ! ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΩΝΟΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ; ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΛΑΜΠΙΡΗ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ; ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΜΟΝΟ ΣΤΟ "TV NEA"!
Keywords
Τυχαία Θέματα