Η Άννα Μενενάκου στο Face2Face του tvnea: ''Tο πάθος και η έλξη που νιώθουν η Κίκα και ο Μάνθος θα υπερισχύσει''!

14:01 7/3/2016 - Πηγή: TVNea
Η Άννα Μενενάκου μιλά αποκλειστικά στο Face2Face του tvnea.com και αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του Mega ''Μάλιστα Σεφ'', πως διαχειρίζεται την δημοσιότητα της τηλεόρασης αλλά και μέχρι που θα έφτανε για έναν μεγάλο έρωτα.
-Πως σε πετυχαίνουμε σ’ αυτή τη φάση της ζωής σου;Η φάση αυτή της ζωής μου χαρακτηρίζεται από την πολλή και δημιουργική δουλειά, είμαι συνεχώς σε εγρήγορση, αλλά αυτό ούτως ή άλλως με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο
σε όλες τις φάσεις της ζωής μου. Καθημερινά είμαι μεταξύ των γυρισμάτων για το ''Mάλιστα Σεφ'' στο Mega και της θεατρικής παράστασης « Το Σώσε» του Μαϊκλ Φρειν σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη στο θέατρο Ζίνα.
-Φέτος σε απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του Mega ''Μάλιστα Σεφ''. Πες μας λίγα λόγια για την σειρά και το ρόλο σου σ’ αυτή.Από την πρώτη στιγμή που διάβασα το σενάριο ενθουσιάστηκα. Είναι μια σειρά με ιδιαίτερο και εκλεπτυσμένο χιούμορ, δεν χρειάζεται να παρεκκλίνεις αισθητικά για να βγει το αστείο. Έπειτα όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα και γνωριστήκαμε ως ομάδα, επιβεβαιώθηκε το προαίσθημα μου πως θα δουλέψουμε δυνατά και με κοινό στόχο. Σχετικά με το ρόλο μου την Κίκα, μου άρεσε επειδή είναι ένας χαρακτήρας που έχει αρκετά στοιχεία του χαρακτήρα μου αλλά και αρκετά αντίθετα από εμένα, είναι πρόκληση αυτό για έναν νέο ηθοποιό.
-Ποια είναι η σχέση σου με την μαγειρική; Είναι αρκετά καλή, όταν έχω χρόνο μου αρέσει να μαγειρεύω για αγαπημένα μου πρόσωπα, με ευχαριστεί και με ξεκουράζει.
-Όταν είσαι σε σχέση μαγειρεύεις στον αγαπημένο σου; Ο έρωτας τελικά περνά από το στομάχι;Φυσικά και ο έρωτας περνάει από το στομάχι , μου αρέσει να μαγειρεύω για τους αγαπημένους μου πόσο μάλλον για τον σύντροφο μου.
-Μπορείς να μας αποκαλύψεις τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Πως θα εξελιχθεί η σχέση της Κίκας με τον Μάνθο;Η σχέση της Κίκας και του Μάνθου περνάει από διάφορα στάδια, όπως ήδη έχουμε δει, λόγω της κόντρας που έχουν μεταξύ τους, όμως το πάθος και η έλξη που νιώθουν θα υπερισχύσει, δε θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα βέβαια.
-Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάς; Σε αγχώνουν;Θα πω ψέματα αν πω πως δεν τα κοιτάω, καλώς ή κακώς σ’ αυτά φαίνεται η αποδοχή της δουλειάς μας από τον κόσμο, σε μεγάλο βαθμό μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι, να δουλεύουμε πιο σκληρά και να μην επαναπαυόμαστε. φωτογραφία: Χάρης Γκίκας
-Πως διαχειρίζεσαι τη δημοσιότητα της τηλεόρασης; Χαίρομαι με την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου για τη δουλειά μας και προσπαθώ να γευτώ την κάθε στιγμή από αυτό.
-Πέρα από το ''Μάλιστα Σεφ'' σε απολαμβάνουμε και στην θεατρική παράσταση ''Το σώσε'' στο θέατρο Ζίνα. Πες μας λίγα λόγια για την παράσταση και το ρόλο σου σ’ αυτή.Το «Σώσε» προήλθε από την ιδέα του Μ. Φρέιν να περιγράψει τις αστείες καταστάσεις που προκύπτουν μεταξύ των ηθοποιών μπροστά και πίσω από τη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης, όσα φαντάζεται ο θεατής ότι μπορεί να συμβαίνουν στα παρασκήνια όσο εκείνος παρακολουθεί μια παράσταση ξετυλίγονται μπροστά του, σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία. Ο ρόλος μου είναι η Μπέττυ, η βοηθός σκηνοθέτη, δεν έχει καμία γνώση σχετική με το θέατρο, έχει βρεθεί κατά λάθος στο χώρο αυτό, παρ’ όλα αυτά προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία στα ευτράπελα που συμβαίνουν μεταξύ του θιάσου αν και στο τέλος δεν τα καταφέρνει να περάσει αλώβητη ούτε αυτή.
-Τόσο στη σειρά ''Πίσω στο σπίτι'' όσο και στο ''Μάλιστα Σεφ'' υποδύθηκες γυναίκες δυναμικές που είχαν το πάνω χέρι. Γιατί πιστεύεις ότι βγάζεις αυτή την εικόνα; Είσαι έτσι και στη ζωή σου;Στο «Πίσω στο Σπίτι» ήμουν η Άννα, μια γυναίκα που οι αλλαγές στη ζωή της την έκαναν ν’ αναδείξει το δυναμισμό της, σε αντίθεση με την Κίκα στο «Μάλιστα Σεφ» η οποία είναι εκ φύσεως δυναμική. Προσωπικά θεωρώ ότι οι συνθήκες της ζωής, μας καθοδηγούν ανάλογα, προφανώς θα με χαρακτήριζα δυναμική στην καθημερινότητα μου και ίσως αυτό αντιλαμβάνονται και οι γύρω μου.
-Το ξέρεις ότι βρίσκεσαι ανάμεσα στις σέξι ηθοποιούς της φετινής τηλεοπτικής σεζόν; Νιώθεις έτσι;Ως γυναίκα αισθάνομαι όμορφη και ελκυστική και θα ήταν ψέμα να πω πως δεν απολαμβάνω τα όμορφα σχόλια τα οποία δέχομαι.
-Είσαι από τα κορίτσια που προσέχουν την εμφάνισή τους; Έχεις κάνει ποτέ ακρότητες;Προσέχω την εμφάνιση μου και τον εαυτό μου χωρίς υστερίες και ακρότητες. Κάνω όσα χρειάζεται για να νιώθω και να είμαι καλά.
-Τι μπορεί να σε γοητεύσει/ξενερώσει σε έναν άνδρα;Με γοητεύουν το χιούμορ, η ευγένεια και η τόλμη, με ξενερώνει η «τσιγκουνιά» στα συναισθήματα.
-Ξέρουμε ελάχιστα πράγματα για’ σένα. Επιλέγεις συνειδητά να μην απασχολείς τα Μέσα με τα προσωπικά σου;Προφανώς ενδιαφέρουν περισσότερο τα επαγγελματικά μου.
-Μέχρι πού θα έφτανες για έναν μεγάλο έρωτα;Το λέει έξοχα ο Ράινερ Μαρία Ρίλκε στη φράση «Τι μεγαλείο αδυσώπητο αλλά και πόσο τρομερό είναι ν’ανάβεις στον άλλο τη φλόγα του έρωτα, τι πυρκαγιά, τι καταστροφή, τι καταβαράθρωση! Βέβαια το να φλέγεσαι εσύ ο ίδιος, αν το μπορείς, αυτό αξίζει και τη ζωή και το θάνατο».
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα